Podna grafika

Dimenzije: po želji
Cena: 35 €/m2 + pdv

Podna grafika za brendiranje podova, štampa i montaža na terenu

Izbrendirajte prostor u holovima, ispred prodajnih polica ili frižidera u marketima, u sportskim halama. koncertnim dvoranama, stepenicama, tržnim centrima…

Grafika za podove sa specijalnom zašitinom folijom koja je otporna na mehaničke pritiske

Kolor oštampane ili katovane PVC nalepnice tehnikom digitalne štampe, sa specijalnom zaštitnom folijom za podnu grafiku se apliciraju na podne površine. Preko podne grafike se normalno gazi, održava se redovnim sredstvima za odražavnje higijene podova. Karakteristike podne grafike su dobar reklamni efekat, laka uočljivost, dugotrajnost aplikacija i dobar i lako uočljiv reklammni efekat koji dovodi do efikasne promocije brenda i pospešenja prodaje.

Reklama na podovima za gaženje, iskoriste podne površine za brendiranje mesta prodaje

Zaštitna folija za podnu laminaciju Oraguard je specijalna providna PVC folija, sa visokim stepenom UV zaštite i hrapavom površinom. Neproklizavajuća, hrapava površina je upravo ono što štiti podnu grafiku u unutrašnjim ali i spoljnim uslovima. Debljina folije za podnu grafiku 120 mikrona, dostupna je u različitim širinama i pruža izuzetnu zaštitu grafike koja je otporna na različte vrste mehančikih pritisaka pri svakodnevnom korišćenju u marketu.
Podna grafika je otporna na gaženje, prelaženje kolima, guranje kolica u marketu ili vožnju viljuškarima preko montirane grafike.

Kako se pravi podna grafika, rokovi produkcije i cena

Podna grafika se radi tehnikom ploter UV štampe koja je otporna na grebanje, a dodatan sloj bezbojne podne laminacije omogućava anti kliznu podlogu i dodatno štiti foliju od mehaničkih oštećenja. Bezbojni sloj zaštitne folije prijanja na površinu grafike i prilikom demontaže se skida zajendo sa grafikom.Rok izarde je 2- 3dana od potvrde posla. Cena: cena zavisi od količine i poručene kvadrature. Osnovna cena u koju ulazi: štampa i zaštitna podna laminacija je 35 €/m2 plus PDV.

Montaža podne grafike na terenu pomoću specijalnih alata uz prethodnu pripremu površine za montažu

Montaža se radi na ravne i glatke podne površine. Površina koje se brendiraju moraju biti čiste, ne smeju biti masne i vlažne. Radimo montažu grafike na podove samo za grafiku koju smo mi štampali, ne radimo uslužnu montažu podne grafike.

Primena podne grafike

Podna grafika je odlična za prodajne salone, magacine, mesto prodaje, izložbene salone, kancelarijski prostor, poslovne zgrade, liftove, stepenice …

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...