POS Materijal, Promotivni materijali koji se koriste za promocije i dekoracije na mestu prodaje

P.O.S. Materijal je veoma važan faktir za aktivno podsticanje imulsivne kupivne na mestu prodaje

Kupci Čak 75 % odluka vezano za kupovinu robe ili usluga donose se na mestu prodaje, zato je bitno pravlino pozicionirati, naglasiti, izložiti i predstaviti proizvod ili uslugu na samom mestu gde kupci donose odluku.
Takozvani POS materijal *point of sale materials , služi upravo tome da povećate i podstaknete tzv. impulsnu prodaju proizvoda i usluga.

Advertising proizvodi, specijalizovani smo za izradu ,,tailor made,, P.O.S. materijala

Mi smo specijalzovani za izradu POS/POP Advertising proizvoda.
Kod nas možete naručiti promotivne pulteve, reklamne table, BTL materijale, HORECA proizvode kao sto su:po dmetaci za čaše, podloge za miša, promo displeje, police, svetleće reklame, voblere, hengere, stop shelfove, nalepnice, otvoreno-zatvoreno, vuci guraj, podna grafika, rollup banere, zastave, tablice za kola, kusur tacne, brending podloge za kolica u marketima, zastave, flying banere…

Proizvodnja i prodaja reklamnih i promotivnih materijala po zahtevu naručioca (prema skici, tehničkom crtežu, uzorku

U stalnoj smo potrazi za najboljim odnosom cene i kvaliteta proizvoda i novim idejama koje zajednički sa našim klijentima razrađujemo i realizujemo u praksi. U procesu proizvodnje koristimo različite proizvodne tehnike i materijale koji su veoma inovativni i koji u skladu sa važećim trendovima (ekologije, specijalnih materijala.

Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...