POS Materijal, Promotivni materijali koji se koriste za promocije i dekoracije na mestu prodaje

P.O.S. Materijal je veoma važan faktir za aktivno podsticanje imulsivne kupivne na mestu prodaje

Kupci Čak 75 % odluka vezano za kupovinu robe ili usluga donose se na mestu prodaje, zato je bitno pravlino pozicionirati, naglasiti, izložiti i predstaviti proizvod ili uslugu na samom mestu gde kupci donose odluku.
Takozvani POS materijal *point of sale materials , služi upravo tome da povećate i podstaknete tzv. impulsnu prodaju proizvoda i usluga.

Advertising proizvodi, specijalizovani smo za izradu ,,tailor made,, P.O.S. materijala

Mi smo specijalzovani za izradu POS/POP Advertising proizvoda.
Kod nas možete naručiti promotivne pulteve, reklamne table, BTL materijale, HORECA proizvode kao sto su:po dmetaci za čaše, podloge za miša, promo displeje, police, svetleće reklame, voblere, hengere, stop shelfove, nalepnice, otvoreno-zatvoreno, vuci guraj, podna grafika, rollup banere, zastave, tablice za kola, kusur tacne, brending podloge za kolica u marketima, zastave, flying banere…

Proizvodnja i prodaja reklamnih i promotivnih materijala po zahtevu naručioca (prema skici, tehničkom crtežu, uzorku

U stalnoj smo potrazi za najboljim odnosom cene i kvaliteta proizvoda i novim idejama koje zajednički sa našim klijentima razrađujemo i realizujemo u praksi. U procesu proizvodnje koristimo različite proizvodne tehnike i materijale koji su veoma inovativni i koji u skladu sa važećim trendovima (ekologije, specijalnih materijala.

Galerija
Dodatni sadržaj

Izuzetni POS Materijal: Podstičimo Vašu Prodaju i promovišemo Vaš brend

Neka vaši proizvodi i usluge zasijaju na mestu prodaje uz našu vrhunsku POS materijalnu podršku.

Privlačna Komunikacija na mestu kupovine

Koristimo POS materijale kao moćan alat za komunikaciju s kupcima tamo gde se odluke o kupovini donose - na mestu prodaje. Naši efikasni dizajni i postavke podstiču pažnju i zainteresovanost, osiguravajući da vaši proizvodi budu primećeni i izdvojeni među konkurencijom.

Inovativni Materijali za Istaknuti Uticaj - Kreriramo i proizvodimo POS materijal po Vašim željama

Sa širokim spektrom materijala poput PVC folije, papira i pločastih materijala, stvaramo izvanredne POS proizvode koji se ističu svojom funkcionalnošću i atraktivnošću. Naša primena savremenih tehnika obezbeđuje kvalitetne, inovativne proizvode koji se ističu na tržištu.

Preoizvodimo Širok Asortiman promotivnih proizvoda

Naš asortiman POS materijala obuhvata različite elemente kao što su kutije, police, paletne obloge, čeone gondole, voblere i hengere. Svi ovi elementi su pažljivo dizajnirani i pozicionirani kako bi maksimalno uticali na odluke potrošača i podstakli prodaju.

Savetovanje i Prilagođene Opcije

Naš tim prodajnih savetnika i tehnologa je posvećen razvoju proizvoda i Vašem uspehu. Od početne ideje do montaže, pružamo podršku i savetovanje kako bismo osigurali da vaš POS materijal postigne željene rezultate. Sa fleksibilnim pristupom i prilagođenim opcijama, pružamo vam potpunu kontrolu nad vašom promotivnom strategijom.

Povećajte Prodaju sa Efektivnim POS Materijalom

Efikasan POS materijal nije samo estetski privlačan, već i može značajno povećati vašu prodaju. Izdvojite se na tržištu i ostvarite zapažene rezultate uz našu POS materijalnu podršku.
Kontaktirajte nas
We create your image ...