Proizvodnja i prodaja brendiranih senzormatika- paletna ostrva i paletni obeleživači- izrada štampanih zujalica – viseće plafonske reklame

Proizvodnja i prodaja reklamnih maketa i promo stendija

Promo displeji – stoni displeji od forexa i karton pene sa štampom u punom koloru u vertikalnoj ili horizontalnoj postavci. Promo stendi se izađuju u svim formatima, a po upitu klijenta i u željenom obliku konturnim CNC isecanjem pločastih materijala nakon štampe. Veoma je stabilan proizvod, lako se rebrendira, cenovno prihvatljiv i ono što je najvažnije vizuelno efektan.

Proizvodnja i brendiranje zujalica i senzormatika za prodajne objekte

Nije potreban veliki tiraž da bi se upustili u proizvodnju ovakvih promo displej proizvoda. Stojimo Vam na raspolaganju da se dogovrimo i pronađemo efektan promo proizvod koji se uklapa u Vaša očekivanja i projektovani budžet. Idealan je za obeležavanje akcijskih ponuda i promotivnih ponuda u objektu ili izlogu prodajnih objekata, zauzima malo mesta i vrlo je stabilan a po potrebi se lako i brzo radi zamena štampe.

Paletne obloge – istakinte Vaš proizvod na mestu prodaje pomoću brendiranih paletnih obloga

Obeležite i izbrendirajte prostor na samom mestu prodaje, a neka zujalice, paletna mesta, podovi i plafoni budu Vaš reklamni prostor, iskoristite mogućnost da budete vizuelno upadljivi na samom mestu prodaje i iskoristite impulsnu prodaju kao dodatni adut, pobedite konkurenciju na mestu gde potrošač donosi odluku o kupovini dobrim marktinškim alatima i trikovima.

Viseće reklame – plafonske henger visilice

Firma Swa Tim ima veliko iskustvo u brendiranju prodvanica, marketa i objekata i pomoćićemo Vam da na vizuelno efektan način da promovišete Vaš brend, proizvode ili akcijske ponude. Ovde možete videti neke od primera brendiranjih paltenih ostrva i senzormatika, a za više informacija očekujemo Vaš kontakt.m Za Vas kreiramo, proizvodimo, montiramo POS materijal i stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste upita.Po Vašem zahtevu možemo da radimo i viseće varijante sa jednostraom ili dvostranom štampom, dodavanjem duplofan trake na poleđini postoji mogućnost lakog lepljenja na zid ili druge ravene površine…

Kontaktirajte nas
We create your image ...