Scenska grafika

Dimenzije: 10 - 18 €/m2
Cena: Cena po upitu

SCENSKA GRAFIKA – ŠTAMPANJE SCENOGRAFIJE – GRAFIKA ZA SCENOGRAFIJU

Grafika za scenografiju – štampa i montaža scenske dekoracije

je sastavni deo pozorišne, filmske, youtube, profesionalne i amaterske produkcije. Scenska grafika ima svoju primenu u širokom spektru poslovnih i društvenih dešavanja pa se koristi za koncerte, priredbe, prezentacije, promocije, sajmove…

Štampanje platna za scenografiju (antirefleksno baner platno)

Dešavanja koja prati scenska grafika dobijaju na imidžu i profesionalnom prestižu pa je brendiranje scenografije neizostavni deo scenskog dekora.Platano se radi iz rolne širine do 320 cm, a spajanje se vrši šivenim koncem u boji tzv. ,,francuski spoj,,.

Veliki izbor materijala, vrhunski kvalitet štampe, ekološke boje i kratki rokovi produkcije

razumemo zahteve i potrebe u specifičnostima scenske dekoracije i nudimo veliko iskustvo i ozbiljnu tehnologiju koja je namenjena za spoljašnju i unutrašnju dekoraciju scena, bina, stejdževa i prostorija namenjenih za scenske preformanse.

Veliki izbor materijala za štampu garantuje visok kvalitet scenografije

Tehnikama digitalna štampe na širokom spektru materijala nudimo materijale prilagođena za unutrašnju upotrebu koji su štampani tehnikama koje su ekološki ispravne bez neprijatnih mirisa i isparenja (sublimatik štampa, Latex štampa ili digitalna uv-gel štampa) uz posedovanja ekoloških sertifikata o ne škodivosti boje.

Dorada scenske grafike prema zahtevima naručioca (format , materijal i dizajn po želji klijenta)

Za dekoraciju prostora korstimo materijale koji su uv i vodotporni, nudimo odlične opcije materijala koji su otporni na atmosferske uticaje. Vodimo računa o osvetljavanju ili prosvetljavanju materijala pa koristimo materijale koji su adekvatni za te stvari (anti-refleks materijali, back light za pozadinsko prosvetljavanje, mat materijale koji ne stavraju refleksiju…) uz kompletnu mašinsku ili ručnu doradu materijala u vidu šivenja, postavljanja ojačanja, metalnih alkica -ringlica, izrade tunela garantuje proizvod koji je adekvatan za upotrebu u skladu sa custom zahtevima klijenata.

Štampa scenske dekoracije iz rolne širine 320 cm- bez ograničenja u pogledu formata

Štampanja scenska dekoracija se radi tehnikom digitalne štampe iz rolne na različitim vrstama materijala u zavisnosti od zahteva radimo štampu na platnu, tekstilnim banerima, ceradnim platnima, vinil platnu, polipropilenu, poliesteru, satenu sa kompletnom doradom u vidu šivenja, poruba, ojačanje, izrade tunela za kačenje, postavljanje alkica ….

Foto pozadina – unutrašnja dekoracija scene – platno za pozorišnu scenu

Pored klasične scenografije, radimo i platno za pozadinu prilikom fotografisanja sa motivom po želji ili u bojama po želji klijenta.Prilikom izbora materijala za dekorisanje scene uvek se vodi računa o podlozi platna koja je anti-refleksna i koje ne pravi radi refleksiju prilikom scenskog

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Slični proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...