Štampa velikih formata

Dimenzije: Po upitu
Cena: 12 -15 €/m2

Štampa velikih formata – ploter štampa iz rolne – xxl formati – izrada fotografija na svim materijalima u velikim dimenzijama.

Štampom velikih formata iz rolne i direktno na pločama tehnologijama Eco Solvent štampe, UV GEL štampom, UV led štampom, Latex štampom i Sublimacijom iz rolne možemo da Vam ponudimo izradu samolepljivih nalepnica, štampu na svim vrstama pvc folije, štampu za izlog, izradu štampe za panoe na pločama, štampu reklamnih tabli, štampu na papirima velikog formata, izradu tekstilne štampe direktnom štampom iz rolne….

Štampa velikih formata iz rolne na svim vrstama medija

se koristi sa štampu u punom koloru. Štamparija SWA TIM iz Beograda je tehnički i tehnološki opremljena za štampanje velikih formata i sa ponosom posle 15 godina rada možemo da se pohvalimo kilometrima odštampanih kvadrata i više hiljada zadovoljnih klijenata. Iskorisitite naše iskustvo,znanje i savremenu tehnologiju koju koristimo za štampu kao i umeće iskusnih montažera kako bi sve Vaše zahteve pretvorili u uspešno relizovane poslove u najkrećm roku.

Digitalna štampa velikih formata na pločastim materijalima i štampa iz rolne imaju široku prmenu u brendiranju i oglašavanju:


– štampa nalepnica za izloge
– brendiranje vozila – autografiku
– štampanje reklama, reklamnih tabli
– štampanje transparenata i banera
– štampa postera za klik ramove
– prozorska grafika– fasadna grafika
– podna grafika– grafika za uređenje unutrašnjeg enetrijera
– grafika za promo opremu– štampe reklamnih elemenata
– štampanje bilborda…

Cena štampe velikih formata u zavisnosti od materijala i tiraža se kreće od 5 eur/m2 za papir, 10 eur/m2 za pvc foliju i ceradu, 12 eur/m2 za peskirnu foliju do 15 eur /m2 za specijalne materijale i tekstilne banere.

Kratki rokovi i vrhunski kvalitet štampe u viskoj reoluciji, da moguće je .!

savremena tehnologija i brojne proizvodne jedinice nam omogućavaju štampu u velikih formata u jako kratkim rokovima izrade koji su za standardne poslove vrlo često 1 do 2 radna dana od potvrde posla i slanja grafičke prirpreme za štampu.

Automatizacija procesa i vrhunska montaža su naša preporuka za saradnju

pored vrhunske štampe u visokom kvalitetu nudimo mašinsku doradu i precizno cnc sečenje materijala,a u mogućnosti smo da Vam ponudimo i profesionalnu montažu grafike koja je odštampana kod nas u štampariji. Ne radimo uslužnu montažu grafike koja nije odštampana u našoj štampariji.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...