Štampa na papiru – postera – izrada plakata- jumbo plakati – dekoracije za izloge – štampa za bilborde

SWA TIM štamparija u Beogradu nudi uslugu štampe na papiru tehnologijama: Digitalna Štampa, štampa na tabak i digitalnu štampu na papiru iz rolne. Štampa na papiru se koristi za izradu postera, štampu plakata, brendiranje izloga sa papirnim plakatima. Sama tehnika štampe zavisi od tiraža i od formata. Mi se trudimo da Vam uvek ponudimo najbolji odnos cena/ kvalitet proizvoda u zavisnosti od konkretnih zahteva. Cena štampe se određuje na osnovu konkretnog upita, za sve upite Vam stojimo na raspolaganju i naša služba prodaje Vam se javlja sa ponudom u najkraćem mogućem roku.

Štampa postera XXL velikih formata

Štampanje postera velikih formata se radi tehnikom ploter štampe iz rolne na papirima od 150gr. Za štampu se koriste ekoliški ispravne boje bez neprijatnih mirisa i štetnih isparenja, makismalne dužine postera do neverovatnih 50m.

Štampa postera i plakata do formata B2

Posteri manjih formata se u zavisnosti od tiraža rade ofsetnom ili digitalnom štampom, bez obzira na tehniku štampe kvalitet je na zagrantovanom vrhunskom nivou i u visokoj rezoluciji.

ROK ZA IZRADAU PLAKATA I POSTERA

Rokovi pre svega zavise od tiraža i veličine postera, ali vrlo često je moguće ukoliko imate grafičku pripremu da postere dobijete isti radni dan.

Cena postera zavise od tiraža i tehnike štampe

Pozovite naše prodajne savetnike za dogovor oko cene reklamnih postera i plakata.Kod formiranje cene postera je presudan tiraž i veličina postera jer su to osnovni parametri za definisanje tehnologije izrade i prodajne cene.Uvek ćemo Vam ponuditi opciju koja nudi najbolji odnos : cena/kvalitet/rok u odnosu na željenu namenu postera i plakata.

Cenovnik Štampanje postera iz rolne digitalna štampa

Cenovnik štampe na papiru iz rolne

Digitalna štampa na Blue Back papiru 4.5 - 5.5 eu r/m2
Digitalna štampa na poster papiru 10 eur/m2
Digitalna štampa na back light film 12 - 15 eur /m2
Montaža na visinama preko 4m po upitu
Izlazak na teren po upitu

CENOVNIK ŠTAMPE POSTERA/PLAKATA IZ TABAKA

Digitalna štampa na poster papiru ( 150 - 350 gr ) ,format A4 - cena zavisi od tiraža i krece od 0,50 eur/kom
Digitalna štampa na poster papiru ( 150 - 3450 gr), format A3 - cena zavisi od tiraža i krece od 1 eur/kom
Cena pripreme za štampu nije ukljucena u cenu štampe, rok izrade u zavisnosti od tiraža je od 1 do 3 radana dana od potvrde posla.Pravolinijsko secenje postera je ukljuceno u cenu, plastifikacija papira se dodatno naplacuje prema zahtev klijneta.
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...