Svetleće reklame i totemi | Reklamni Materijal SVETLEĆE REKLAMEn,TOTEMI, 3D REKLAME | Reklamni Materijal

Svetleće reklame i totemi, 3D reklame i svetleći logotipi, Apotekarski krstovi sa led diodama, Light Box reklame – Proizvodnja – prodaja i ugradnja svih vrsta svetlećih reklama

SVETLEĆE REKLAME ZA FIRME – Svetleće reklame i totemi su provereni u outdoor i indoor brendiranju prodajnih lokacija i objekata. Štampa se radi na translucentnim folijama za prosvetljavanje tehnikom digitalne štampe u kombinaciji sa različitm vrstama materijala, profila i načina prosvetljavnja. Svetleće reklame i totemi su provereni u outdoor i indoor brendiranju prodajnih lokacija i objekata.

REKLAMNE TABLE ZA FIRME – Proizvodimo sve vrste 3D svetlećih reklama u kombinaciji alubonda i klirita koje se prosvetljavaju led diodama, apotekraske krstove sa i bez led dioda, svetleće samostojeće toteme, reklame u obliku po zahtevu klijenta, svetleća 3D slova i logotipe, standardne jednostrano i dvostranoprosvetljene reklame.

OBELEŽAVANJE POSLOVNOG PROSTORA – efiksana reklama je nabolji način da obeležite Vaš poslovni prostor i da privučete pažnju javnosti i potencijalnih klijenata, zato je važno da pri izboru reklame odaberete fiormu koja može da Vam isporuči kvalitetnu i efikasnu reklamu.Naše dugodoišnje iskustvo u radu sa reklamama i vrhunska oprema Vam garantuju reklame.

REKLAME ZA KOMPANIJE – izrada svih vrsta reklama i reklamnih tabli za firme su deo naše stalne ponude i sa ponosom možemo reći da smo obelećili jako veliki broj kompanije, poslovnih objekata, predstavništava, udruženja i kompanija.Ukažite nam poverenje i zahtevajte vrhunsku reklamu u dogovorenom roku i kvalitetu.SWA TIM nudi mogućnost izrade reklame od tehničkog crteža, preko definisanja specifikacije, izrade reklame i terenske montaže, a za sve reklame koje kupite kod nas obezbeđen je servis i održavanje u garantnom i van garantnom roku.

IZRADE REKLAMA CENA I ROK za proračun cene i rok izrade je potrebno da nam prosledite vektorski fajl, dimenzije reklame. Ukoliko mi radimo montažu reklama potrebna nam je lokacija (grad) na kojoj se vrši montaža i visina na koju se reklama montira, od tehničkih pitanja nam je piotrebna infiormaicja jel na mestugde se postavlja reklama postoji napajanje (ako postoji koliko je udaljeno od reklame).


Kontaktirajte nas

  • Noviteti

We create your image ...