Proizvodnja – prodaja i ugradnja svih vrsta svetlećih reklama i svetlećih totema

Svetleće reklame za firme da zasijate i zasenite konkurenciju

Svetleće reklame i totemi su provereni u outdoor indoor brendiranju prodajnih lokacija i objekata. Štampa se radi na translucentnim folijama za prosvetljavanje tehnikom digitalne štampe u kombinaciji sa različitm vrstama materijala, profila i načina prosvetljavanja. Svetleće reklame i totemi su provereni u outdoor i indoor brendiranju prodajnih lokacija i objekata.

Reklamne table za firme proizvodnja i prodaja

Proizvodimo sve vrste 3D svetlećih reklama u kombinaciji alu bonda i klirita koje se prosvetljavaju led diodama, apotekarske krstove sa i bez led dioda, svetleće samostojeće toteme, reklame u obliku po zahtevu klijenta, svetleća 3D slova i logotipe, standardne jednostrano i dvostrano prosvetljenj reklame.

Obeležavanje poslovnog prosotra za privlačenje novih klijenata

efiksana reklama je nabolji način da obeležite Vaš poslovni prostor i da privučete pažnju javnosti i potencijalnih klijenata, zato je važno da pri izboru reklame odaberete firmu koja može da Vam isporuči kvalitetnu i efikasnu reklamu.Naše dugodoišnje iskustvo u radu sa reklamama i vrhunska oprema Vam garantuju reklame.

Reklame za kompanije prema zahtevu naručioca

zrada svih vrsta reklama i reklamnih tabli za firme su deo naše stalne ponude i sa ponosom možemo reći da smo obeležili jako veliki broj kompanije, poslovnih objekata, predstavništava, udruženja i kompanija.Ukažite nam poverenje i zahtevajte vrhunsku reklamu u dogovorenom roku i kvalitetu. SWA TIM nudi mogućnost izrade reklame od tehničkog crteža, preko definisanja specifikacije, izrade reklame i terenske montaže.

Izrada svetlećih reklame, cena i rok izrade reklame

za proračun cene i rok izrade je potrebno da nam prosledite vektorski fajl, dimenzije reklame. Ukoliko mi radimo montažu reklama potrebna nam je lokacija (grad) na kojoj se vrši montaža i visina na koju se reklama montira, od tehničkih pitanja nam je potrebna informacija jel na mestu gde se postavlja reklama postoji napajanje (ako postoji koliko je udaljeno od reklame).

Za sve reklame koje su kod nas poručene obezbeđen je servis i održavanje u garantnom roku.

Galerija
Dodatni sadržaj

Procedura dobijanja dozvole za postavljanje svetlećih reklama

Da bismo ubrzali proces dobijanja dozvole, esencijalno je posvetiti vreme izradi kvalitetnog projekta za postavljanje svetlećih reklama, morate napraviti projekat uz stručnu pomoć arhitekte (ovlašćeni statičar). Kvalitetan projekat ne samo da ubrzava proceduru, već osigurava da sve tehničke specifikacije budu jasno definisane.

Da biste pokrenuli postupak pribavljanja saglasnosti i dozvole za postavljanje svetlećih reklama, trebaju Vam sledeći dokumenti.

Pravni Osnov Vlasništva: Ovde spadaju ugovor o zakupu nad objektom ili vlasnički list, pružajući neophodan dokaz o pravnom osnovu za postavljanje reklama.

Izvod iz Registra Privrednih Subjekata: Agencija za privredne registre pruža ovaj izvod, koji potvrđuje zakonitost poslovanja.

Kopija Poslednjeg Plaćenog Računa za Električnu Energiju: Ovaj dokument potvrđuje da su tehnički uslovi za napajanje reklama ispunjeni.

Punomoćje za Zastupanje: Kako biste olakšali proces, ako nemate vremena ili ne želite da sami prođete korz ovaj proces, obezbedite punomoćje za lice koje će zastupati vaše interese u procesu pribavljanja dozvole (punomočje se overava kod notara).

Dokumentacija se predaje u opštini na kojoj se nalazi objekat na koji se postavlja reklama:

plaća se opštinska taksa, a nakon postavke se plaća i taksa za isticanje reklame prema cenovniku opštine, a u skladu sa projektom reklame.

Sledeći ovaj pregledan set koraka i dokumentacije, obezbeđujete sebi bržu i jednostavniju dozvolu za postavljanje svetlećih reklama

Ovi dokumenti služe kao osnova i potvrda vašeg prava da postavite reklame na određenom mestu.
Kontaktirajte nas
We create your image ...