Proizvodnja – prodaja i ugradnja svih vrsta svetlećih reklama i svetlećih totema

Svetleće reklame za firme da zasijate i zasenite konkurenciju

Svetleće reklame i totemi su provereni u outdoor indoor brendiranju prodajnih lokacija i objekata. Štampa se radi na translucentnim folijama za prosvetljavanje tehnikom digitalne štampe u kombinaciji sa različitm vrstama materijala, profila i načina prosvetljavanja. Svetleće reklame i totemi su provereni u outdoor i indoor brendiranju prodajnih lokacija i objekata.

Reklamne table za firme proizvodnja i prodaja

Proizvodimo sve vrste 3D svetlećih reklama u kombinaciji alu bonda i klirita koje se prosvetljavaju led diodama, apotekarske krstove sa i bez led dioda, svetleće samostojeće toteme, reklame u obliku po zahtevu klijenta, svetleća 3D slova i logotipe, standardne jednostrano i dvostrano prosvetljenj reklame.

Obeležavanje poslovnog prosotra za privlačenje novih klijenata

efiksana reklama je nabolji način da obeležite Vaš poslovni prostor i da privučete pažnju javnosti i potencijalnih klijenata, zato je važno da pri izboru reklame odaberete firmu koja može da Vam isporuči kvalitetnu i efikasnu reklamu.Naše dugodoišnje iskustvo u radu sa reklamama i vrhunska oprema Vam garantuju reklame.

Reklame za kompanije prema zahtevu naručioca

zrada svih vrsta reklama i reklamnih tabli za firme su deo naše stalne ponude i sa ponosom možemo reći da smo obeležili jako veliki broj kompanije, poslovnih objekata, predstavništava, udruženja i kompanija.Ukažite nam poverenje i zahtevajte vrhunsku reklamu u dogovorenom roku i kvalitetu. SWA TIM nudi mogućnost izrade reklame od tehničkog crteža, preko definisanja specifikacije, izrade reklame i terenske montaže.

Izrada svetlećih reklame, cena i rok izrade reklame

za proračun cene i rok izrade je potrebno da nam prosledite vektorski fajl, dimenzije reklame. Ukoliko mi radimo montažu reklama potrebna nam je lokacija (grad) na kojoj se vrši montaža i visina na koju se reklama montira, od tehničkih pitanja nam je potrebna informacija jel na mestu gde se postavlja reklama postoji napajanje (ako postoji koliko je udaljeno od reklame).

Za sve reklame koje su kod nas poručene obezbeđen je servis i održavanje u garantnom roku.

Kontaktirajte nas
We create your image ...