Display Wall, Reklamni zid, Foto pano

Dimenzije: Po upitu
Cena: 575 € + PDV

Reklamni display wall pano

Ovaj reklamni proizvod predstavlja veoma praktično i mobilno rešenje pogodno za za sve vrste promocija, pregradjivanje prostora u open space kancelarijama, unutrašnju dekoraciju prostora, prezentacije, ceremonije otvaranja-zatvaranja, press konferencije…

Čvrsta i stabilna konstrukcija i široka primena

Materijal stubova od koga je sastavljen Display Wall je eloksirana legura aluminijuma, sa vrlo stabilnim metalnim postoljem. Štampa se radi na baner platnu i moguće je rebrendirati platno u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima, sama štampe se radi digitalnom tehnikom pa tiraž ili broj boja u grafičkoj prpremi ne predstavljaju problem. Display wall konstrukciju čine: 2 bočne strane + 1 centralna strana sa štampom, konstrukcija je teleskopski podesiva po visini, moguća je nadogradnja broja stranica i rotiranje stranica u prostoru pod uglovima čime se dobija na vizuelnom efektu (neke od varijacija na temu možete videti u foto galeriji).

Montaža i demontaža i prevoz reklamnog wall sistema

Montaža ili demontaža foto pano konstrukcije u prostoru traje svega nekoliko minuta, a svaki deo se pakuje u posebne torbe koje su standardnih dimenzija i sve bez problema staje u gepek putničkog automobila.

Rok izrade i cene

Cena ove konstrukcije sa uključenom štampom u punom koloru je 575 eur, rok izrade je 24-48 h od potvrde porudžbine i dostavljanja ispravne grafičke pripreme za štampu.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Dodatni sadržaj
DISPLAY WALL - REKLAMNI ZID - FOTO PANO DISPLAY WALL - REKLAMNI ZID - FOTO PANO DISPLAY WALL - REKLAMNI ZID - FOTO PANO
Kontaktirajte nas
We create your image ...