DISPLAY WALL – REKLAMNI ZID – FOTO PANO

Dimenzije:
Cena:550 € + PDV

Ovaj reklamni proizvod predstalja veoma praktično i mobilno rešenje pogodno za za sve vrste promocija, pregradjivanje prostora u open space kancelarijama , unutrasnju dekoraciju prostora, prezentacije, ceremonije otvaranja-zatvaranja, press konferencije…

Materijal stubova od koga je sastavljen Dispaly Wall je eloksirana legura aluminijuma, sa vr,lo stabilnim metalnim postoljem. Štampa se radi na baner platnu i moguce je rebrendirati platno u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima, sama štampe se radi digitalnom tehnikom pa tiraž ili broj boja u grafičkoj prpremi ne predstavljaju problem. Montaža i demontaža foto pano konstrukcije u prostoru traje svega nekoliko minuta, a svaki deo se pakuje u posebne torbe koje su standardnih dimenzija i sve bez problema staje u gepek putniškog automobila.

Display wall konstrukciju čine: 2 bočne strane + 1 centralna strana sa štampom, konstrukcija je teleskopski podesiva po visini, moguća je nadogradnja broja stranica i rotiranje stranica u prostoru pod uglovima čime se dobija na vizuelnom efektu (neke od varijacija na temu možete videti u foto galeriji).
Cena ove konstrukcije sa uključenom štampom u punom koloru je 570 eur, rok izrade je 24-48 h od potvrde porudžbine i dostavljanja ispravne grafičke pripreme za štampu.

Dodatni sadržaj:

DISPLAY WALL - REKLAMNI ZID - FOTO PANODISPLAY WALL - REKLAMNI ZID - FOTO PANODISPLAY WALL - REKLAMNI ZID - FOTO PANO

Pogledajte u galeriji nekoliko primera:

Preporučeni dodaci

Kontaktirajte nas

Preporučeni proizvodi:

  • Noviteti

We create your image ...