Display Wall – Modularni reklamni displej sistemi – Media zid za konferencije, Back Wall sistemi, Pozadinski reklamni zidovi – Reklamni panoi za fotografianje

Media foto zid : konstrukcija sa štampom po želji klijenta

koji se naziva press wall ili display wall su reklamni zidovi koji služe kao poleđina za fotografisanje, press konferencije, media konferencije, za ceremonije otvaranja – zatavranja, sve vrste promocija i prezentacija u zatvorenom ili na otvorenom prostoru.

Back wall za sve vrste promocija i prezentacija

Mi Vam nudimo brojne mogućnosti i širok izbor foto zid konstrukcija od standardnih back boarda – back wall konstrukcja do modularnih displej wall konstruckija koje su teleskopski podesive, lagane za prenošenje, montažano- demontažne i na kojima se po potrebi na brz i jednostavan način može izvršiti zamena štampe.

Kompletna mobilna postavka reklamno – promotivnih back wall sistema

ove vrlo kvalitetne konstruckije koje su napravljene od aluminijumskih legura mogu da se koriste za veliki broj promocija i preznetacija.Promo displej konstrukcije iz naše ponude mogu da se kombinuju sa ovim proizvodom tako da možete napraviti komplet za mobilne postavke Vaših promocija i prezentacija na teren.

Foto zid – pozadina za fotografisanje

Foto zid je u svetu digitalnih komunikacija i društvenih mreža postao sastavni deo svake prezentacije, jer upravo ta pozadina za fotografisanje svakom događaju daje potrebni nivo i dozu glamura, a fotke sa takvim pozadinama se dele po svim mrežama. Prezentacija ima produženi efekat kroz objave, deljenje i virale koji na taj način nastaju.Budite u trendu, napravite uspešnu promociju, izreklamirajte Vaš brend na pravi način, naša ponudap romo displeja i prodajno-konsultantski tim Vam stoje na raspolaganju.

Rok izrade štampanih back wall sistema

u zavisnosti od modela rok izrade je 1 do 3 radna dana od potvrde posla i slanja grafičke pripreme za štampu.

Cena tekstilnih promo zidova uključuje štampu + konstrukciju + prenosnu torbu !

Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...