Door tekstilni luk displej

Dimenzije: Po upitu
Cena: 475 €

TEKSTILNI DISPLEJ DOOR

spada u kategoriju promotivnih proizvoda za unutrašnju i spoljašnju promociju. Ovaj tekstilni displej sistem izuzetno atraktivnog oblika i upadljivog izgleda je odličan način da skrenete pažnju na Vaš brend ili brend koji zastupate.

Višekratana upotreba – laka i brza montaža

Namenjan je za višekratnu eksploataciju jer se zamena štampe radi vrlo lako i brzo. Osnovu ovog proizvoda čini aluminijumska konstrukcija koja se brzo i lako sklapa – rasklapa, ceo sistem je izuzetno mobilan i lako prenosan, a štampa se radi na streč (rastegljivom) poliesteru u punom koloru.

Mobilni tekstilni sistemi za promocije

Mobilni tekstilni paravni kako mnogi nazivaju ovaj proizvod je trenutno hit proizvod u segmentu promocije u Evropi kako zbog svojh praktičnih razloga, tako i zvbog vizualne efektnosti i dugačkog perioda eksploatacije uz korišćenje minimalnih resursa po pitanju logistike.

Lagan za transport – sklopivo rasklopiva konstrukcija

može da se preveze u gepeku putničkog auta, brza montaža i demontaža, prenosana torba za svaki segment, laka i brza zamena štampe, maskimalan efekat u promociji i fenomenalna izdržljivost proizvoda pri spoljašnjim i unutrašnjem korišćenju, štampa na tekstilu je ekološki ispravna i uklapa se u sve standarde promocije i prezentacije.

Mobilni tekstilni displeji nude odličan odnos cena/kvalite/rok izarde koji je 24 – 48 od potvrde posla !

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Dostupno
Door Tekstilni Display WEB Door Tekstilni Display WEB
Door Tekstilni Display WEB Door Tekstilni Display WEB
Door Tekstilni Display WEB Door Tekstilni Display WEB
Kontaktirajte nas
We create your image ...