Drveni privezak za ključeve RUSTIC

Dimenzije: Po upitu
Cena: 0,54 €

Drveni Privezak za Ključeve – Dodir prirode sa priveskom RUSTIC

Unesite element prirode u svakodnevni život uz naš čarobni drveni privezak za ključeve pod nazivom “RUSTIC.” Ovaj jedinstveni privezak donosi jednostavan šarm i eleganciju svuda gde ga koristite. U nijansama bež boje, ovaj privezak pruža osećaj topline i prirodnosti.

Kvalitetan Materijal i Pažljiva Izrada

Naš Model RUSTIC izrađen je od visokokvalitetnog drveta, što čini svaki komad jedinstvenim i prirodno lepim. Dimenzije od 3.1 x 4.2 x 0.9cm omogućavaju savršeno rukovanje i praktičnost prilikom korišćenja. Svaki privezak ima svoju jedinstvenu teksturu drveta, što ga čini posebnim i autentičnim.

Više Od Privezka za Ključeve

Osim što štiti vaše ključeve, RUSTIC drveni privezak takođe donosi osećaj prirode i topline u vaš svakodnevni život. Može biti odličan poklon za vas ili vaše najbliže. Ova bež boja i prirodni materijal savršeno se uklapaju u svaki okoliš, bilo da je reč o modernom stanu, rustičnoj kući ili nekom drugom mestu.

RUSTIC drveni privezak za ključeve kombinuje prirodnu lepotu drveta sa praktičnošću svakodnevnog korišćenja

Ponesite delić prirode sa sobom gde god da idete, i učinite svoje ključeve jedinstvenim i stilizovanim. Ne samo da ćete zadržati svoje ključeve organizovanim, već ćete dodati i notu prirodnog šarma vašem okruženju.

Opšte informacije

Model: RUSTIC
Boja: Bež
Dimenzije: 3.1 x 4.2 x 0.9cm
Pakovanje: 500/50
Materijal: Drvo

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
reklamni-materijal-swa-tim-rustic-drveni-privezak-za-kljuceve-izgled Izgled
Slični proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...