Ekološki notesi – Biorazgradivi eko notesi – Notesi od plute

EKO NOTESI sa koricama od biorazgradivih materijala

eko notesi su napravljeni od recikliranog materijala i u kompletu su sa olovkom koja je napravljena od recikliranog papira. Eko notesi se lako brendiraju transparentnim nalepnicama ili tehnikom sito štampe i prestavljaju dobru, jeftinu i funkcionalnu reklamu koja u kompletu sa olovkom, koja se brendira tehnikom tampon štampe spada u kategoriju ekoloških promo poklona.

BIORAZGRADIVI NOTESI – spojite lepo i korisno za imidž društveno odgovorne kompanije

čine dominantan proizvod u kategoriji ekoloških poklona, novo u našoj ponudi je mogućnost brendiranja ekoloških notesa tehnikom direktne digitalne flet štampe na koricu rokovnika bez ograničenja u pogledu tiraža.

REKLAMNI MATERIJAL ZEMUN – BEOGRAD – kupovina iz “prve ruke” uvoz – štampa – distribucija

nudi veliki izbor modela eko notesa, veličina i boja su garant za Vaš dobar i kvalitetan izbor u kategoriji ekoloških proizvoda. Svi eko notesi su ekloški, napravljeni od biorazgradivih materijala, tehnika uštampavanja je na bazi vodenih boja. Celofanska kesica za pojedinačno pakovanje je poptpuno razgradiva. Iako je štampa na vodenoj bazi uv lampama se suši i daje potpuna stabilnost i trajna postojanost boja.

REKLAMNI EKOLOŠKI PROIZVODI

Mi smo u mogućnosti da Vam ponudimo pravi ekološki proizvod koji je u svakom segmentu 100% ekološki.
Notesi sa koricama od plute

hit proizvod koji zbog svoje atraktivnosti postoje omiljeni promo poklon i kancelarijski proizvod za svakodnevnu upotrebu, praktičan format notesa, odlična cena, veliki izbor bojam atraktivan dizajn, mala težina ga čine vrlo praktičnim za upotrebu i nošenje.

Eko notesi sa štampom logotipa po odličnim cenama – Reklamni Materijal -Beograd.

Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...