EKO ROLO BANER 120 x 200 cm

Dimenzije: 120 x 200 cm
Cena: 90 €+ PDV

ROLL UP BANER – mobilni rollup baner ( montaža/demontaža za 1 minut)

je reklamni baner na razvlačenje koji sačinavaju štampa na polipropilenu (štampa se radi na najnovijim mašinama latex tehnologijom štampe u punom koloru), aluminijumska konstrukcija i prenosna torba odličlno kvaliteta.

Originalane ekološke boje za vrhunsku štampu sa makismalnim vizuelnim efektom

Digitalnu štampu za roll up banere radimo mašinama nove generacije u visokom kvalitetu štampe originalnim bojama sa ekološkim bazama, a same boje su bez neprijatnih mirisa i bez štetnih isparenja u maksimalnoj rezoluciji.

Roll up baneri su lako prenosni i montažno demontažni pokretni baneri za promocije

odlična cena ovog proizvoda ga prepreporučuje kao promotivni proizvod koji nudi najviše mogućnosti za promociju sa najmanjim investicionim ulaganjem i maksimalnim povratnim efektom po pitanu vizualne upečatljivosti.

Šta čini ovaj pokretni rollup baner za promocije ?

Reklamni baner sistem čine aluminijumska konstrukcija sa pokretnim mehanizmom, kvalitetna štampa visoke rezolucije na polipropilenskom platnu i prenosna tekstilna torba od šotexa koja je nepromočiva.

Prezentacioni baner za spoljašnje i unutrašnje korišćenje i širokom namenom:

Namena promotivnih banera : sajmovi, seminari, kongresi, promocije, prezentacije, obeležavanje izožbenih salona, izloga, prodajnih salona,Portabl baner, Prenosivi banerBaner za reklamu, Baner za prezentaciju, Baner za javne nastu, Baner za prodajna mesta,Baner za info pultove, Baner za štandove,Baner za promociju brendBaner za prodajne akcije.
Pogledajte upustva i rasklop za pripremu štampe (ovde)

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj
EKO ROLO BANER
Kontaktirajte nas
We create your image ...