EON Bežične stereo slušalice

EON Bežične stereo slušalice
EON-Bezicne-stereo-slusalice-794690_001
EON-Bezicne-stereo-slusalice-3794690_002
Dimenzije: 6 x 6 x 1.5 cm
Cena: 15,99 €

Bežične Stereo Slušalice PIXO EON – Savršen Poklon za Svačiji Sluh

Bežične stereo slušalice PIXO EON predstavljaju idealan poklon za vaše klijente, zaposlene ili poslovne partnere. Ovi visokokvalitetni uređaji spajaju modernu tehnologiju, praktičnost i estetiku u jedan proizvod.

Besprekorna Kvalitet Zvuka. Povezivanje bez napora

PIXO EON slušalice omogućavaju vam da uživate u bogatom i jasnom zvuku bez neugodnih kablova. Zahvaljujući Bluetooth tehnologiji, povezivanje sa vašim uređajem je brzo i jednostavno. Bilo da slušate muziku, gledate filmove ili obavljate telefonske razgovore, ove slušalice će vas impresionirati svojim performansama.

Handsfree Funkcija za Bezbednu Vožnju i Razgovore

Osim što pružaju izvanredno iskustvo slušanja, PIXO EON slušalice su i praktične. Handsfree funkcija omogućava vam da obavljate telefonske razgovore bez upotrebe ruku, što je izuzetno korisno dok ste u vožnji ili kada vam je potrebna sloboda kretanja dok razgovarate.

Punjenje Bez Brige

Sa punjivom baterijom, ne morate da se brinete o čestom menjanju baterija. Ove slušalice dolaze sa kutijom za odlaganje u kojoj se takođe nalazi punjač. Tako su vaše slušalice uvek spremne za upotrebu, bez obzira na to gde se nalazite.

Praktična Poklon Kutija za Impresivan Utisak

PIXO EON slušalice dolaze u elegantnoj poklon kutiji, što ih čini savršenim izborom za poklon. Vaši klijenti, zaposleni ili poslovni partneri će ceniti ovu pažljivo odabranu poklon opciju.

Ekonomična Cena za Izvanredan Proizvod

I na kraju, važno je istaći da PIXO EON slušalice dolaze po veoma ekonomičnoj ceni, što ih čini pristupačnim za širok spektar korisnika. Ovo je prava prilika da svojoj publici pružite visokokvalitetan proizvod sa vrednim beneficijama.

Opšte informacije

Šifra: 37.946.90
Model: EON
Brend: PIXO
Boja: Bela
Dimenzija: 6 x 6 x 1.5 cm
Pakovanje: 100/1
Materijal: Plastika
Tip proizvoda: Ulaz Type-C
Dodatna oprema: Bluetooth, Poklon pakovanje
Barkod: 8605040036730

Informacije o štampi

Preporučena vrsta štampe: Digitalna, Sito, Tampon

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Slični proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...