FASADNI NOSAČI – DRŽAČI ZASTAVA

Dimenzije:
Cena:OD 45 €+ PDV

FASADNI NOSAČI – DRŽAČI ZASTAVA

Swa Tim pored proizvodnje zastava poseduje i bravarsku radionicu za izradu fasadnih nosača i držača zastava. Mi Vam nudimo mogućnost da na jednom mestu izradite sve vrste zastava po meri i dizajnu po Vašoj želji, kao i sav potreban aksesoar od jarbola, preko polaznih konstrukcija do fasadnih nosača zastava. Fasadne nosače izrađujemo u stabndaradnim dimenzijama iz priloga kao i u dimenznijama po Vašoj želji, nosači su u crnoj boji ali po Vašoj zelji moguće ih je raditi i u Vašim kompanijskim bojama. Ukrasite Vaš poslovni prostor i Vašu fasadu na efektan, dopadljiv i jeftin način, zastave i fasadni jarbol osvežavaju svaki objekat i daju potpuno eskluzivan izgled.

Fasadni nosač koplja za zastave je izrađen metala, ofarban u crnu boju (postoju mogućnost farbanja u boju po želji klijenta) sa dodatnom plastifikacijom.
Montaža fasadnog nosača zastava: na postolju nosača se nalaze četiri otvora koji su namenjeni za pričvršćivanje nosača na spoljni yid objekta pomoću tiplova.Montažu po zahtevu klijenta mogu uraditii naši montažeri.

Cenovnik fasadnih nosača zastava:

Artikal100cm150cm200cm
Jednokraki nosači zastava30€+PDV40€+PDV45€+PDV
Dvokraki nosač zastava35€+PDV55€+PDV60€+PDV

Cene su bez montaže.
Dodatni sadržaj:

FASADNI NOSAČI – DRZAČI ZASTAVA

Kontaktirajte nas

Preporučeni proizvodi:

  • Noviteti

We create your image ...