Flexo promo pult

promo pultevi Pult Flexo pult
Dimenzije: Dimenzije prema rasklopu
Cena: 88 eur + pdv

Promotivni pult domaće proizvodnje

pult za promocije koji se na tržištu Srbije pozicionirao kao najprodavaniji model, plani dizajnom, čvrstom i veoma stabilnom konstrukcijom, izuzetno kvalitetnom livenom plastikom koja se lako sklapa i rasklapa, veoma je čvrst i lako prenosan kada je namontiran pa promomena pozicije prilikom prezentacije ne zahteva dodatno sklapanje i rasklapanje.

Proizvodnja, štampa, prodaja i distribucija Flexo pulteva

odlikuje ga robusan izgled, izuzetna čvrstoća, lako rebrendiranje, niska cena, stabilan lager, lako se rebrendira, torba je izuzetno čvrsta od kvalitetnog materijala i ne cepa se lako. Na lageru uvek imamo sve rezervne delove i u slučaju bilo kakvih potreba lako ćemo otkloniti nedostatake bez velikih troškova za Vas (nema potrebe da kupujete ceo pult ako Vam fali neki deo pulta).

Ključne karakteristike:

Fleksibilnost na prvom mestu: Flexo je ime koje govori samo za sebe. Njegov dizajn omogućava lako sklapanje i rasklapanje bez potrebe za dodatnim alatima. Ova karakteristika je od suštinskog značaja za promocije koje zahtevaju brze promene i mobilnost.

Vrhunska praktičnost i lagana renosivost: Zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji, Flexo pult je praktičan za nošenje i postavljanje na svim vrstama događaja. Bez obzira pda li ste na sajmu, konferenciji ili prodavnici, ovaj pult pruža optimalnu prenosivost.Uz pult se dobija izuzetno kvalitetna prenosna torba koja se lako održava, ne cepa se, ima odlične drške za nošenje, a po zahtevu klijneta moguće je raditi brending na torbi.

Izdržljivost i otpornost koja traje: Izrađen je od kvalitetne livene plastike, pult Flexo je osmišljen da izdrži duži vremenski period intenzivne upotrebe. Lako se održava i čisti, čime se osigurava dugotrajna funkcionalnost i izgled.Uponudi imamo sve rezervne delove i u slučaju da se neki deo ošteti ili izgubi nijepotrebno kupovati ceo pult već samo zamenski deo.

Vizuelna dominacija: Štampajte svoju kreativnost u punom koloru na frontalnim i bočnim stranama pulta, ističući svoj brend iz svih uglova. Gornji deo pulta, poznat kao “heder”, takođe je prazan prostor za vašu brendiranu poruku, logotip ili grafiku, a po želji klijneta uz simbolilčnu doplatu moguće je uraditi gornji heder u obliku po želji naručioca.

Funkcionalan dizajn unutra i napolju: Flexo nije samo lep sa spoljašnje strane, već i unutrašnjost pulta sadrži policu za odlaganje materijala, uzoraka za ipoklona za promociju, kao i potrepština, štoomogućavajući da sve držite uredno organizovano dok ostajete u pokretu.

Pult model Flexo je više od puke površine za promociju

On je alat koji vam omogućava da kreirate pozitivan utisak i uspešno komunicirate sa svojom ciljnom publikom, bez obzira na okruženje. Ovaj pult se pretvara u vizuelno privlačan i funkcionalan deo vaše marketinške strategije, čineći svaki događaj pravom prilikom za izgradnju vašeg brenda.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj
Promo pultevi
Promo pultevi Promo pultevi Promo pultevi Promo pultevi
Kontaktirajte nas
We create your image ...