ZASTAVE GIRLANDE – PROIZVODNJA I PRODAJA

Proizvodnja zastava nam omogućava izradu girlandi raznih veličina sa motivima po želji klijenata. Girlande su idealan način za obeležavanje prostora, namenjene su za dekoraciju kako spoljašnju tako i unutrašnju. Zastavice naglašvaju brend, a služe i za isticanje partnera ili sponzora manifestacija na lep i lako uočljiv način.

GIRLANDE ZA SVEČANU I REKLAMNU DEKORACIJU PROSTORA I DOGAĐAJA

Girlande na zanimljiv način dekorišu prostor i zato Vam preporučujemo da premerite prostor za dekoraciju i pošaljete Vaša grafička rešenja za štampu, a mi ćemo se potruditi da Vam ponudimo odličan proizvod sa veoma dobrim odnosom cene i ponudjenog kavliteta.

MATERIJAL ZA PROIZVODNJU GIRLANDI

Zastavice se izradjuju najčešće od poliestera, jednostrano štampane, a dvostrano vidljive i mogu se koristiti za više dekoracija jer su veoma izdržljive ili za više mesečno obeležavanje otvorenog prostora obzirom da je štampa uv i vodotporna. Zastavice se u nizu kače na kanap koji se postavlja u prostoru koji se dekoriše.

KAKO SE ŠTAMPAJU ZASTAVE GIRLANDE

Zastave štampamo i dorađujemo na savremnim mašinama, štampa je termofiksirana, a dorada kvalitetna što garantuje dug vek trajanja u očekivanom kvalitetu i vizuelno efektnom prezentovanju.

  • Pošaljite upit