GOVORNICA OD KLIRITA – Model G 05

Govornica G05
Dimenzije: 55 x 115 cm
Cena: 325€ + pdv

Govornice od klirita sa dodatnim drvenim elementima

Kombinacijom dva ekskluzivna materijala kao što su klit i drvo dobijamo vizuelno vrlo efektne krajnje proizvode. U našoj ponudi je govornica koja se izrađuje od klirta- pleksglasa u kombinaciji sa drvenim elementima, ovu govornicu čini kombinacija dva vrlo lepa i ekskluzivna materijala koji daju odličan proizvod.

Fina završna obrada i izuzetna stabilnos govornice

Velika ponuda govornica iz naše proizvodnje. Ovu govornicu odlikuje i vrlo fina završna obrada, izuzetna stabilnost i apsolutna dominacija u prostoru čime će svaka Vaša promocija dobiti novu dimenziju vizuelne upotrebljivosti.

Mogućnost brendiranja logotipom ili vizaulmom po zahtevu klijenta

Govornica u službi reklamnih promotivnih proizvoda je vrlo upotrebljiva i sve više se koristi kao sastavni element svakog poslovnog ili promotivnog dešavanja. Ukoliko želite da Vaše promocije, konferencije , seminari i kongresi imaju eskluzivnu notu ovo je proizvod koji Vam je potreban.Govornice se brendiraju digitalnom štampom, laserskom gravurom ili katovanom folijom na stranicama polica ili direktno na drvenoj porvšini govornice. Rok za izradu govornica je 3-4 radna dana u zavisnosti od trenutnih okolnosti u proizvodnji.

Doplata za brendiranje govornice

Štampani logo formata A4 se dodatno naplaćuje: 10€+pdv, a graviranje logoa, isto u A4 formatu, iznosi 15€+pdv.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...