Proizvodnja, brendiranje i prodaja govornica od klirita sa štampom

Providne pleksiglas govornice po zahtevu naručioca

GOVORNICE – PIKTOGRAMI su praktično upotrebljiva promo oprema.Mi proizvodimo govornice od klirtia – pleksiglasa, forexa i u kombinaciji klirita i drveta.U ponudi imamo veliki broj tipskih govornica, ali ih možemo ih raditi i po želji i meri klijenta u skladuu sa ostavljenim zahtevom ili tehničkom crtežu.Veoma smo zainteresovani i za zajednički razvoj novih modela prema instrukcijama klijenata.

Kvalitetna izrada govornica saposebnom pažnjom na završnu obradu i brendiranje

Sve govornice iz naše proizvodnje se odlikuju visokim kvalitetom materijala i pažljivom završnom doradom (koristimo bezbojne tečne lepkove i savremnu opremu pa je linija isecanja vrlo kvalitetna, a zahtevne konture dodatno poliramo čime su sve ivice oble i u punom sjaju) čime dobijate vrlo reprezentativne modele.Govornice možemo isporučiti blanko ili sa štampom logotipa, gravrom ili direktnom štampom na kliritu.

Tipska ponuda standardnih modela govornica

Sve tipske modele iz naše ponude odlikuje veoma funkcionalan dizajn,. praktična upotrebljivos, kvalitetan brending i precizna završna dorada detalja.Providne govornice prosto dominiraju u prostoru i daju vrlo efektan utisak.Pleksiglas govornice su našle primenu i koriste se na svim važnijim društvenim, političkim i kompanijskim dešavanjima, konferencijam za štampu i event dešavnjima.

Govornice od klirita imaju široku praktičnu primenu

Možemo se pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u radu sa proizvodimo od klirita i naše govornice se nalaze u brojnim ustanovama, kompanijma, organzacijama, opštinama, minsitarstvima, školama, ambasadama, sudovima i upravama kako u našoj zemlji tako i širom regiona.

Ropk izrade govornica kod standradnih modela i kod specijalnih modela po zahtevu naručioca

Veći broj modela je dostupan na stanju, a ukoliko se govornica poručuje mimo lagerske ponude rokovi izrade su vrlo korektni (3-4 radna dana), što uz vrlo tržišne cene i visok kvalitet proizvoda čini dobru preporuku za saradnj sa našom kompanijom.

Govornice proizvodimo bez brendinga ili sa štampom i gravurom po zahtevu naručioca

govornice možemo da isporučimo sa ili bez brendinga, a u zavisnosti od materijala brendiranje govornice se radi tehnikom direktne štampe, štampanje u vidu nalepnica koje se kaširaju na govornicu ili laserskom gravurom ukoliko je drvena podloga.

Kontaktirajte nas
We create your image ...