Graverske oznake za vrata

Dimenzije: prema upitu
Cena: prema upitu

Graverske pločice za obeležavanje
Graverske pločice su izuzetan izbor kada je u pitanju izrada oznaka za obeležavanje prostorija, poslovnih ili stambenih objekata, izradu zankova obaveštenja ili upozorenja.

Dimenzije oznaka po zahtevu naručioca
Graverska plastika se nabavlja u tabacima dimenzije 120 x 60 cm, a kasnije po zahtevu naručioca dodatno obrađuje i seče u dimenzijama po meri i željenim pravolinijskom ili krivolinijskim oblicima.

Montaža graverskih obeležja za prostorije
montaža graverskih pločica se radi lepljenjem pomoću duplofan traka, silikonom ili lepkom u tubi bez bušenja i tiplovanja. Ova ploče su izuzetno lagane, a istovremeno veoma čvrste pa se brzo i jednostavno mogu montirati lepljenjem na željeni objekat.

Obeleživači prostora od graverske plastike
su vrlo efektni, izuzetno upadljivi, a po potrebi su dostupni u više boja od kojih su najčeće srebrena, zlatna, boja češljanog metala, bela…

Štampa i gravura graverskih oznaka
ovaj materijal je pre svega namenjen za brendiranje tehnikom laserske gravure, ali se izuzetno dobro štampa tehnikom UV štampe pa je moguća i kombinacija ove dve tehnike.Takođe je moguće raditi pvc nalepnice ili brendiranje katerski sečenom pvc folijom u oblicima.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...