HTZ oprema sa štampom, radna odela i oprema sa štampom logotipa

Radna oprema sa brendingom – štampa i prodaja

Distribuiramo radnu opremu francuskog proizvođača LMA koju u proizvodnji radne opreme koristi materijale najviših performansi koji su usklađeni sa evropskim standardima u proizvodnji higijensko -zastitno – tehničke opreme za rad. Radna oprema koju brendiramo i prodajemo našim krajnjim korisnicima je prošla rigorznu kontrolu kvaliteta, pažljio je dizajniran svaki detalj radne uniforme kako bi korišćenje prilikom obavljanja radnih zadataka bilo udobrno i bezbedno.

HTZ – zaštitna oprema sa štampom logotipa – HTZ oprema Beograd

Radna uniforma, oprema i zaštitna sredstva sa štampanim logotipom po odličnim cenama, brza isporuka, stabilni lageri i veliki broj modela su Vam uvek dostupni. Pozovite nas da napravimo najbolji odnos cena/kvalitet za Vaše zaposlene kolege.

HTZ odeća za zaposlene po najvišim standardima i super cenama

Neka radna oprema i graderoba Vaših kolega pored visokih standarda koji su propisani zakonom o zašiti na radu opravde i estetski standard i što je vrlo važno standarde po pitanju udobnosti, kvaliteta i dugotrajnosti. Ako us zsve navedene standarde želite i brzu isporuku sa kompoletnom uslu.gom štampe onda ste na pravom mestu i mi očekujemo Vaš kontakt.

Radna obuća Bicap

Distribuiramo radnu obuću italijanskog proizvođača Bicap firme koja je specijalizovana za radnu obuću.Pažljivim odabirom materijala i visokim kvalitetom proizvoda ovaj brend je zastupljen u preko 60 zemalja širom sveta, a odnedavno je kroz našu ponudu prisutan i u Srbiji.

Zaštitni radni prsluci

Radimo distrubuciju i štampu HTZ prsulka sa štampom logotipa po zahtevu naručioca. Reflektujući zaštitni prsluci iz naše ponude su viskog kvaliteta i u potpunosti su usklađeni za zahtevima i potrebama tržišta.

Dodatni sadržaj

Dobrodošli u svet HTZ opreme - gde sigurnost, udobnost i stil postaju neodvojivi deo vašeg radnog okruženja


Široka paleta radnih pantalona sa tregerima, radnih odela i fluorescentnih prsluka čini SWA TIM pravim izborom za vaše potrebe u oblasti reklamnog materijala. Naši reklamni prsluci nisu samo odeća, već moćno sredstvo koje omogućava vašim zaposlenima da ne samo nose kvalitetnu opremu već i promovišu vašu firmu gde god da se nalaze.

HTZ oprema iz naše ponude ne samo da zadovoljava standarde već stavlja naglasak na udobnost i estetsku vrednost

Bezbednost i komfor idu zajedno, a naša HTZ oprema pruža sveobuhvatan pristup zaštiti tela korisnika od različitih rizika.HTZ oprema obuhvata širok spektar zaštitne odeće, šlema, zaštitnih naočara i drugih sredstava namenjenih očuvanju zdravlja i sigurnosti na radu. Ovaj asortiman nije samo rezervisan za poslove koji zahtevaju posebne mere opreza, već je i odličan izbor za sportske i rekreativne aktivnosti.

Bezbednost na radnom mestu znači mnogo više od samih proizvoda

Obezbeđujemo ne samo HTZ opremu ovim proizvodima smo osigurali odgovorno i bezbedno radno okruženje. Naši proizvodi, poput zaštitnih kaciga, radnih cipela, radne odeće, rukavica i odeće visoke vidljivosti, predstavljaju ne samo barijeru između korisnika i radnog okruženja već i ključ zaštite od potencijalnih rizika.

Odaberite SWA TIM kao partnera u pružanju kvalitetne HTZ opreme koja ne samo da štiti, već i pruža udobnost i sigurnost na svakom koraku

Ergonomski dizajn je naš odgovor na izazove u vezi sa nošenjem HTZ opreme, pružajući optimalne uslove za produktivan i siguran rad. Vaša bezbednost je naš prioritet - obucite se sa stilom, obucite se sa SWA TIM-om.
Kontaktirajte nas
We create your image ...