HTZ oprema sa štampom, radna odela i oprema sa štampom logotipa

Radna oprema sa brendingom – štampa i prodaja

Distribuiramo radnu opremu francuskog proizvođača LMA koju u proizvodnji radne opreme koristi materijale najviših performansi koji su usklađeni sa evropskim standardima u proizvodnji higijensko -zastitno – tehničke opreme za rad. Radna oprema koju brendiramo i prodajemo našim krajnjim korisnicima je prošla rigorznu kontrolu kvaliteta, pažljio je dizajniran svaki detalj radne uniforme kako bi korišćenje prilikom obavljanja radnih zadataka bilo udobrno i bezbedno.

HTZ – zaštitna oprema sa štampom logotipa – HTZ oprema Beograd

Radna uniforma, oprema i zaštitna sredstva sa štampanim logotipom po odličnim cenama, brza isporuka, stabilni lageri i veliki broj modela su Vam uvek dostupni. Pozovite nas da napravimo najbolji odnos cena/kvalitet za Vaše zaposlene kolege.

HTZ odeća za zaposlene po najvišim standardima i super cenama

Neka radna oprema i graderoba Vaših kolega pored visokih standarda koji su propisani zakonom o zašiti na radu opravde i estetski standard i što je vrlo važno standarde po pitanju udobnosti, kvaliteta i dugotrajnosti. Ako us zsve navedene standarde želite i brzu isporuku sa kompoletnom uslu.gom štampe onda ste na pravom mestu i mi očekujemo Vaš kontakt.

Radna obuća Bicap

Distribuiramo radnu obuću italijanskog proizvođača Bicap firme koja je specijalizovana za radnu obuću.Pažljivim odabirom materijala i visokim kvalitetom proizvoda ovaj brend je zastupljen u preko 60 zemalja širom sveta, a odnedavno je kroz našu ponudu prisutan i u Srbiji.

Zaštitni radni prsluci

Radimo distrubuciju i štampu HTZ prsulka sa štampom logotipa po zahtevu naručioca. Reflektujući zaštitni prsluci iz naše ponude su viskog kvaliteta i u potpunosti su usklađeni za zahtevima i potrebama tržišta.

Kontaktirajte nas
We create your image ...