Zaštitne radne rukavice

Predstavljamo vam našu kategoriju zaštitnih rukavica, koja je dizajnirana kako bi vaše ruke bile zaštićene od različitih opasnosti i uticaja spoljašnje sredine.
Naša ponuda uključuje širok izbor zaštitnih rukavica koje su napravljene od najkvalitetnijih materijala i odgovaraju različitim potrebama. Naš asortiman obuhvata rukavice za industrijske, građevinske i mnoge druge namene.

Zaštitne rukavice u skladu sa važećim HTZ standardima

Naše rukavice su izuzetno izdržljive i otporne na habanje, habanje i perforacije. One takođe pružaju dobro prijanjanje i osetljivost na dodir, tako da možete raditi sa preciznošću i kontrolom.Sve naše rukavice su testirane i odobrene prema međunarodnim standardima za zaštitnu opremu, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji ispunjava najviše standarde kvaliteta.

Neki modeli se mogu i uštampavati logotipom kompanije

Uz našu široku ponudu i personalizaciju, mi smo vaš pouzdan izbor za kvalitetne i funkcionalne zaštitne rukavice. Za više informacija o našim proizvodima i uslugama, molimo kontaktirajte nas putem kontakt forme na stranici ili telefonom. Naš tim će vam rado pomoći sa svim pitanjima koje imate.

Kontaktirajte nas
We create your image ...