INFO PUTOKAZI – REKLAMNI USMERIVAČI

Dimenzije:100x50 cm
Cena:100 eur + PDV

Putokazi ili usmerivači su proizvodi koji služe za upućivanje na pravac kretanja u odnosu na adresu koju želite da pokažete, obeležavanje javnih parkirališta, podzemnih garaža, upućivanje na javne ustanove, objekte od značaja ili lokacije firmi. Mi Vam nudimo klasičan model u vidu tipskih diemnzija i uobičajene visine i dimenzija.

Osnovu putokaza ćini metalna konstrukcija koja se farba u boji po želji, metalni okov koji drži usmerivač pravca u obliku strelice i štampanu komunikaciju koja može biti odštampana do punog kolora ,a obično je posebno označena reflektujućom folijom da bi bil avidljiva i noću. Sve navedene cene su bez obračunatog PDV-a (stopa PDV-a je 20 %), bez montaže na terenu.

Ukoliko Vam je potrebna i naša montaža to se posenbno ugovara i cena zavisi od lokacije, vrste podloge i broja pozicija za montažu na terenu. Mi se ne bavimo izradom projekata (to radi arhitekta ili ovlašćeni statičar) niti možemo da ispošlujemo potrenbe dozvole (to se radi kod nadležnih ustanova za te stvari).

Cenovnik:

*u cenu je uključena štampa BEZ MONTAŽE

DimenzijeCena
100×50 cm100 eur + PDVDostupno:


PUTOKAZ 50x25.cdr Dimenzije 200x50

Kontaktirajte nas

Preporučeni proizvodi:

  • Noviteti

We create your image ...