Instagram foto ramovi, promotivni selfi ramovi za fotografisanje

Dimenzije: od 120x80 cm
Cena: od 49€ + pdv

Promo ramovi sa printom po želji za fotografisanje na promociji

Ramovi za fotografisanje su odličan marketinški alat za sve vrste promocija i prezentacija. Simpatičan reklamni rekvizit koji prosto poziva na fotografisanje i selfi fotke koje se kasnije dele po mrežama i privlače puno pažnje.
Instagram ramovi se rade od stadura 10 mm debljine koji se CNC iseca u obliku i sa štampom u punom koloru.

Ramovi za fotografisanje – Selfi ramovi u obliku po želji

Promociju brenda je odličan način da povećate Vašu pristunost i vidljivost na društvenim mrežama jer su upravo ove fotografije najomiljenije kada je u pitanju deljenje po drštvenim mrežama, tagovanje i samoreklamiranje. Ram za fotografisanje je odličan za sve vrste zabave na okupljanju u okviru firme, tim bildingu, proslavama, godišnjicama, sajmovima i prezentacijama…

Pormotivni selfie ramovi za fotografisanje sa CNC isecanjem

proizvodimo selfi ramove za fotografisanje koji su hit proizvod na svim vrstama promocija i prezentacija, a pomoću CNC mašina poslednje generacije u mogućnostimo smo da uradimo prosecanje rama u oblicima, zaobljavanje ivica rama i krivolinijski dodatak po želji naručioca ili grafičkoj pripremi klijenata.

Promotivni ramovi sa CNC sa prosecanjem u obliku za fotografisanje

direktnom štampom na pločama (satuduru koj je izuzetno čvrst ne savija sa, a istovremeno i jako lagan pa je veoma praktičan) kao i CNC optičkim isecanjem u mogućnosti smo da Vam ponudimo jedinstvene ramovi za fotkanje u obliku i po zahtevu naručioca u veoma kratkim rokovima produkcije.

Reklamne foto ramove proizvadimo u svim dimenzijama po zahtevu klijenata, cene foto ramova u tabeli se odnose na standardne dimenzije ramova iz tipske ponude.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik Instagram foto ramovi, promotivni selfi ramovi za fotografisanje
Instagram Foto Ram - Selfie Ramovi/th> Cena
Ram Stadur 10mm + UV štampa + CNC isecanje u obliku 120x80cm 49€+PDV
Ram Stadur 10 mm + UV štampa + CNC isecanje u obliku 100x100cm 55€+PDV
Ram Stadur 10 mm + UV štampa + CNC isecanjeu obliku 100x150cm 75€+PDV
Dodatni sadržaj

Instagram foto ramovistampa-na-pos-i-btl-materijal-dimenzije/reklamni-materijal-swa-tim-stampa-na-pos-btl-materijal-instagram-ram-foto-ram-od-foreksa-sa-direktnom stampa-na-pos-i-btl-materijal-dimenzije/reklamni-materijal-swa-tim-stampa-na-pos-btl-materijal-instagram-ram-foto-ram-od-foreksa-sa-direktnom

Kontaktirajte nas
We create your image ...