Iventarske nalepnice

swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-inventarske-nalepnice-1
Dimenzije: prema upitu
Cena: 15-20 €/m2

Izrada inventarskih nalepnica u dimenzijam i obliku po želji naručioca

Različitim tehnikama digitalne štampe iz tabaka i rolne u mogućnosti smo da Vam ponudimo sve vrste samolepljivih pvc i muflonskih nalepnica.
Iventarske nalepnice služe za obeležvanje inventarskih proizvoda i namenjene su za spoljašnju ili za unutrašnju upotrebu.

Zaštita nalepnica sa bezbojnom laminacijom iz rolne

Ukoliko se nalepnice koriste za iventarsko obeležavanje mašina koje su u radu možemo ih dodatno zaštiti bezbojnom laminacijom čime se znatno produžava radni vek nalepnice i štiti od blažih mehaničkih oštećenja.Ovom zaštitom nalepnica je zaštičena od industrijskih uticaja sredine.

Izrada nalepnica u diemnzijama i obliku po ćelji naručioca ( nema minimalanog tiraža)

Štamparija SWA TIM Beograd – Zemun Vam nudi mogućnost da na jednom mestu uradite sve vrste samolepljivih nalepnica za različite vrste potreba. Izbor materijala prilagođavamo Vašim potrebama, a što se tiče formata nudimo mogućnost izrade od malih nalepnica iz tabaka do nalepnica u XXL formatima. Ukažite nam poverenje i pošaljite Vaše zahteve.

Cena iventarskih nalepnica: u zavisnosti od izbora materijala 15-20 eur/m2, minimalna količina za obračun je 0,5m2.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj
swatim-reklamnimaterijal-nalepnice-stikeri-muflonski-stikeri-elektro-staticke-nalepnice-magnetni-stikeri-inventarske-nalepnice

Kontaktirajte nas
We create your image ...