Izrada deklarazija za proizvode – štampanje samolepljivih deklaracija

reklamni-materijal-swa-tim-izrada-deklaracija-4
reklamni-materijal-swa-tim-izrada-deklaracija-3
reklamni-materijal-swa-tim-izrada-deklaracija-2
reklamni-materijal-swa-tim-izrada-deklaracija-5
Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: prema upitu

Usluge izrade deklaracija za proizvode u različitim formatima

deklaracija na samolepljivom papiru muflonu ili PVC folijama (mat ili sjaj). Naše deklaracije su štampane visokokvalitetnom tehnologijom, a isporučuju se ricovane na tabaku kako bi se olakšalo odlepljivanje.

Izrada deklaracija u željenom obliku, dizajnu i veličini

Možemo da prilagodimo deklaracije po zahtevu klijenta, uključujući štampanje, ricovanje ili štancovanje deklaracija za sve vrste proizvoda. Sadržaj deklaracije je propisan zakonom, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 53.

Sadržaj deklaracije je propisan zakonom

Deklaracija moraju da ispunjavaju sve zakonske zahteve i uključuju informacije o proizvođaču (naziv, adresa), zemlji porekla, uvozniku/dobavljaču (naziv, adresa), datumu proizvodnje ili godini uvoza, roku trajanja ili roku upotrebe, nazivu proizvoda, kvalitetu proizvoda (sirovinski sastav), veličini, skupljanju po širini i dužini i načinu održavanja. Ukoliko proizvod sadrži boju, aditive, arome i druge dodatke, deklaracija tačno navodi količinu tih sastojaka, u skladu sa zakonom.
Kod prehrambenih proizvoda, deklaracija takođe ističe kalorijsku vrednost proizvoda. Ako je vršeno ispitivanje kvaliteta, deklaracija navodi koja je institucija to radila i kada, kao i broj rešenja.

Deklaracije se moraju istaći na svakom proizvodu, vidno i lako čitljivo

deklaracije mogu biti deo ambalaže ili etikete u zavisnosti od proizvoda. Dimenzije deklaracija mogu biti različite, a najčešće su 85×55 mm, 90×50 mm, 40×50 mm i slično. Za proizvode iz uvoza, deklaracija proizvođača mora biti prevedena na srpski jezik.

Profesionalna izrada deklaracija prema zahtevu naručioca

Uz našu uslugu izrade deklaracija za proizvode, možete biti sigurni da će vaši proizvodi biti prikazani na profesionalan i privlačan način. Kontaktirajte nas da bismo zajedno pronašli rešenje koje odgovara vašim potrebama.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...