Izrada ID kartica i Akreditacija

Izrada ID kartica i Akreditacija
izrada-id-kartica-i-akreditacija-IMG_4097
izrada-id-kartica-i-akreditacija-IMG_2234
Dimenzije: A6
Cena: od 1,5 eur/kom + pdv

Personalizovane akreditacije za sve Vaše događaje i poslovne potrebe

Izrada akreditacija je ključni deo svakog velikog događaja i poslovne komunikacije, pružajući prepoznatljivost i praktičnost. Naša paleta personalizovanih akreditacija nudi različite opcije za zadovoljavanje vaših potreba. Najčešće korišćen format je A6, što iznosi 10 x 15 cm, ali nudimo i različite dimenzije prema vašim zahtevima.Kod nas možete poručiti i brendirane ili ne brendirane okovratne trake koje se postavljaju na akreditacije.

Ključne karakteristike naših akreditacija uključuju:

Različiti Materijali: Naša akreditacija može biti izrađena od papira sa debljom ili tanjom plastifikacijom, pružajući vam opciju da odaberete materijal koji najbolje odgovara vašim potrebama i budžetu.

Dizajn koji Se Ističe: Dobar dizajn je ključni element svake akreditacije. Naš tim dizajnera radi sa vama kako bi kreirao atraktivan i profesionalan izgled, ostavljajući pozitivan utisak na vaše klijente i učesnike događaja.

Različite Namene: Naše akreditacije su savršene za sve vrste događaja, uključujući poslovne skupove, seminare, dešavanja, kongrese, promocije, sajmove, prezentacije i mnoge druge prigode. One igraju ključnu ulogu u identifikaciji i organizaciji na velikim skupovima.

Personalizacija: Personalizovane akreditacije omogućavaju prepoznavanje vašeg osoblja i istovremeno doprinose podizanju morala i profesionalnog imidža.

Različite Opcije: Naš asortiman uključuje kako plastične, tako i papirne akreditacije, a takođe i one sa mogućnošću zamene koje se nalaze u plastičnoj futroli. Na taj način, možete odabrati opciju koja najbolje odgovara vašem događaju.

Kako Akreditacija Može Da Pomogne Vašem Događaju ili Poslovanju:

Pristup na sajam, koncert, festival, fakultet, laboratoriju, zdravstvenu ustanovu ili organizovani događaj.
Izdvajanje logoa sponzora, saradnika ili medijskih pokrovitelja.

Olakšava organizaciju i identifikaciju učesnika.

Izrada akreditacija je suštinski deo svakog velikog događaja, i može doprineti profesionalnom utisku koji ostavljate na svoje klijente i učesnike. Dozvolite nam da vam pomognemo da kreirate personalizovane akreditacije koje će dodati vrednost vašem događaju ili poslovanju.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik Izrada ID kartica i Akreditacija

Laminirane ID kartice za akreditaciju A6 formata

Naziv proizvoda Količina/kom Cena
Laminirana ID kartica u formatu A6 1-10 komada 2,5 eur/kom + pdv
Laminirana ID kartica u formatu A6 10-20 komada 2,00 eur/kom + pdv
Laminirana ID kartica u formatu A6 20-50 komada 1,75 eur/kom + pdv
Laminirana ID kartica u formatu A6 više od 50 komada 1,50 eur/kom + pdv
Kontaktirajte nas
We create your image ...