Barjaci za svadbe

Dimenzije: od 150x100cm
Cena: od 11.5€+PDV

Barjaci za svadbe, Svadbeni Barjaci, Svadbena Dekoracija

Svedbeni barjaci su deo naše standardne ponude. Zastave na svadbma su deo svake svadbene dekoracije, mi poroizvodimo zastave za sve namene i nudimo Vam odličnu ponudu svadbenih zastava sa brajacima. Zastave za svadbe se prabve od poliestera ili satena.

Zastave za svadne, proizvodnja i prodaja svadbenih zastava za kopljem

proizvodnja i prodaja svadbarskih zastava je deo naše stalne ponude. Zastave na svadbama su se ustalile kao obavezan deo svadbarske dekoracije i deo tradicije. Zastava pored tradicionalne note daje i dodatni viši nivo svakoj svečanosti.

Svečane zastave za dekoraciju i kićenje svadbenih sala i svadbene kolone

svečane satenske zastave sa drvenim kopljem su prva svadbraska dekoracija, mi Vam nudmo brzu isporuku, visok kvalitet i povoljne cene.

Zastave za dekoraciju svečanostri, Lente, Svečane satenske trake…

proizvodimo sve vrste zastava za dekoracije u veličinama i sa motivima po zahetvu klijneta.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
Svadbena srpska zastava (štampa na poliesteru), dimenzije : 150 x 100 cm : 11.50 € + PDV
Svadbena srpska zastava (štampa na poliesteru), dimenzije : 130 x 200 cm : 20.50 € + PDV
Svečana satenska svadbena zastava (štampa na satenu sa ukrasnim resama ), dimnzije 150 x 100 cm : 40 € + pdv
Doplata za drveni barjak - koplje dužine 200 cm (bajcovano drveno koplje - lakirano drvo sa ukrasnim špic vrhom) : 15.50 € + pdv
doplata za plastični barjak - koplje dužine 200 cm (plastični barjak - savitljiv i fleksibilan) : 7 € + pdv


Artikal 150x100cm 130x200cm 200cm
Svadbena srpska zastava (štampa na poliesteru) 11.5€+PDV 20.5€+PDV
Svečana satenska svadbena zastava (štampa na satenu sa ukrasnim resama ) 45€+PDV
Doplata za drveni barjak – koplje dužine 200 cm (bajcovano drveno koplje – lakirano drvo sa ukrasnim špic vrhom) 15.5€+PDV
Doplata za plastični barjak – koplje dužine 200 cm (plastični barjak – savitljiv i fleksibilan) : 7 € + pdv 7€+PDV
Galerija
Dodatni sadržaj

Priča o svadbenom Barjaktaru, ko je Barjaktar na svadbi .?

Znaš onaj momenat na svadbi kad jedan frajer nosi neku kul zastavu i predvodi celi špalir? Tako se zove barjaktar, a ova kul zastava simbolizuje ljubav prema narodu odakle dolaze mladenci. Inače, barjaktar mora biti frajer sličan Bondu - zgodan, mlad i neoženjen. Obično ga odabere mladoženjina ekipa, a onda on izabere najbolju drugaricu od mlade da mu pomogne okititi zastavu dragocenostima.

Koja je uloga Barjaktara ?

Kad se zastava okiti, barjaktar je spreman za akciju. Nositi zastavu na svadbi je prilična čast, tako da se očekuje da bude glavni zabavljač i da predvodi kolonu svatova. U nekim krajevima, barjaktar zajedno sa deverom drži stražu i pazi da ne "ukradu" mladu.

Nagrada za Barjaktara

Na kraju zabave, barjaktar ponese svoju kul zastavu i poklone koje je skupio tokom večeri. Mladenci su mu ovom ulogom ukazali poštovanje i izrazili mu zahvalnost. U svakom slučaju, biti barjaktar je velika čast i prilika da se istakneš na svadbi. Svadbena Kolona sa Zastavom: Tradicionalni Običaj u Moderno Doba

Svadbena kolona sa zastavom na čelu

to je jedan od onih divnih, tradicionalnih običaja koji i danas odzvanjaju u modernim svadbama. Dan počinje rano ujutro, kada prvi gosti stižu u kuću mladoženje. Ne radi se samo o slavlju u restoranu; pravo veselje započinje od trenutka kada se okupe prvi svatovi.

Kićenje automobila i svadbene povorke

Okupljanje počinje dolaskom ključnih figura: kuma, starog svata ili starojke, barjaktara, i drugih gostiju. Nekada su se kitili konji i čeze, a danas su to automobili, ukrašeni cvetnim aranžmanima, peškirima i naravno zastavama.

Zanimljivo je da je nekad na koplje zastave bila nasađena jabuka

U današnje vreme, kićenje zastave kod mladoženje obuhvata stavljanje peškira i jabuke, a barjaktar ima čast da čuva ukrašenu trobojku. Srpska zastava ponosno vodi svadbenu kolonu na putu do neveste, simbolišući vođenje i zaštitu.

Prava svrha barjaka dolazi do izražaja tek u dvorištu neveste

gde zastava igra centralnu ulogu u ovom tradicionalnom obredu. Ovaj običaj je prelepa kombinacija tradicije, zajedništva i slavlja, spajajući prošlost sa sadašnjošću u jedinstvenoj svadbenoj ceremoniji.
Kontaktirajte nas
We create your image ...