BRODSKE ZASTAVE – ZASTAVE ZA PLOVILA – ZASTAVE ZA ČAMCE I BRODOVE

Brodske zastave – zastave za brodove- signalne zastave- kompanijske zastave za brodove: izrađujemo u različitim dimenzijama i proporcijama koje su u skladu sa pozitivnom zakonskom regulativom (obavezno je isticanje državne zastave u zemlji registracije plovila, a isto tako i obavezno je isticanje zastave zemlje u koju brod plovi). Zasave zemalja moraju biti u pravouganom obliku u skladu sa proporcijom državne zastave, a zastave sa nazivima broda ili kompanija mogu biti trouglaste ili pravougaonih oblika, zastave za brodove i čamce se štampaju na poliester materijalima, jednostrano su štampane, a dvostrano vidljive. Namenjene su za spoljašnje korišćenje, a sama štampa je uv i vodo-otporna.

Preporučene dimezije zastava za brodove, glisere i čamce :

ZastavaMaterijalDorada/način kačenjaCena po komadu
150x100cmpolyester 115gr .po želji kupca15 eur+pdv
200x130cmpolyester 115gr .po želji kupca26 eur+pdv
70x50cmpolyester 115grpo želji kupca10 eur+pdv
50x30cmpolyester 115gr .po želji kupca7 eur+pdv

PROIZVODNJA I PRODAJA NAMENSKIH ZASTAVA

U skladu sa zatevima naših klijenata u mogućnosti smo da ponudimo sve vrste zastava u skladu sa željenom namenom, oslonite se na bogato iskustvo napiš prodajnih saetnika i pozovite nas za svaku vrstu pomoći oko izbora adekvatnog materijala, dimenzija zastava i svih ostalih pitanja.

KVALITET IZRADE ZASTAVA

Sve vrste zastava bez obzira na količinu i dimenziju se rade sa podjednakom pažnjom i u skladu sa najvišem standardima proizvodnje. U proizvodnji se koriste isključivo originalne boje koje su uv i vodootporne na materijalima evropskih proizvođača i doradom koja je u skladu sa namenom zastave.

  • Pošaljite upit