CRKVENE ZASTAVE proizvodnja i prodaja zastava za hramove i crkve za sve namena

Swa Tim, kao stručni proizvođač zastava, sa ponosom vam nudi sveobuhvatan program posvećen izradi i prodaji crkvenih zastava i obeležja.
Naša posvećenost i pažnja detaljima osiguravaju da vaša crkva ili hram budu dostojno predstavljeni uz pomoć naših visokokvalitetnih proizvoda. Saznajte više o našoj kategoriji proizvoda – CRKVENE ZASTAVE.

Raznolikost Crkvenih Zastava :

U našem asortimanu možete pronaći širok spektar crkvenih zastava i obeležja, od zastava za liturgije, do onih koje se koriste za obeležavanje crkvenih jarbola ili litija. Takođe, nudimo i lente za crkvena venčanja i krštenja u crkvi, kao i tekstilna obeležja koja se koriste pored ikona i sličnih verskih artefakata.

Kvalitetan materijal, ekološka boja i kvalitetna dorada :

U našoj proizvodnji koristimo samo odabrane i odgovarajuće materijale, a svi proizvodi se dorade i ukrašavaju u skladu sa strogim standardima za crkvena obeležja. Naš tim vešto izrađuje zastave srpske pravoslavne crkve, pridržavajući se zahteva klijenata i standarda Srpske pravoslavne crkve. Svi proizvodi dolaze sa kompletnom doradom, uključujući tunel za koplje, nosače za jarbol, ukrasne rese i mnoge druge detalje koji čine naše zastave autentičnim i impozantnim.

Prilagođene dimenzije u skladu sa standrdima :

Nudimo proizvodnju zastava u dimenzijama koje odgovaraju vašim specifičnim zahtevima. Bilo da vam je potrebna mala zastava za unutrašnju upotrebu ili velika zastava za svečane povorke, mi ćemo je izraditi sa jednakom pažnjom prema detaljima.

Naša posvećenost izradi i prodaji crkvenih zastava ogleda se u kvalitetu naših proizvoda i pažnji koju posvećujemo svakom koraku proizvodnje

Neka Swa Tim bude vaš pouzdan partner za predstavljanje vašeg verskog nasleđa i vere kroz visokokvalitetne crkvene zastave.

Galerija
Dodatni sadržaj
Crkvene zastave Crkvene zastave Crkvene zastave Crkvene zastave Crkvene zastave

STANDARDNE DIMENZIJE I CENA CRKVENIH ZASTAVA


Crkvena zastava, dimenzije : 150x100 cm
Cena zastave po komadu: 15 eur + pdv


po zahtevu naručioca izrađujemo zastave u svim dimenzijama, a cena se određuje u odnosu na vrstu materijala, veličinu zastave i način dorade (ukrašavanje zastava).

Crkvena zastava, diemnzije : 150x100cm
Materijal: polyester 115gr, otporan na spoljnje uticaje
Kačenje: Koplje
Cena zastave po komadu: 15 eur + pdv
Kontaktirajte nas
We create your image ...