Kabinetske svečane zastave

Dimenzije: po upitu
Cena: po upitu

Proizvodnja i prodaja dvostranih stenskih svečanih zastava (mogu biti ukrašene resama)

Svečane zastave se štampaju na najfinijem satenu (svilenkasti svečani materijal) u punom koloru. Koriste se za unutrašnje dekoracije, kabinete, svečane sale, amabsade, državnu upravu, sudkse prostorije, izložbene salone, ulazne svečane holove, ritualne ceramnoije…

Kabinteske zastave sa ili bez ukrasnih resa (sa ili bez drvenog koplja i postoja)

Prodaja kabinetskih zastava sa ili bez podnih stalaka i koplja za zastave. Izrada u kratkim rokovima, a naša bogata baza grafičkih priprema nam omogućava brze rokove isporuka. Zastave na satenu su duplo štampane i spojene leđa o leđa, dodatno ukrašenene svečanim resama u krug.Prave se sa doradom za kačenje na koplje sa kabinetskim drvenim postoljem .Zastave sa resama su namenjene za unutrašnju dekoraciju i nisu predviđene za spoljašnju upotrebu.

Na čemu se rade svečane zastave ?

Svečane zastave se proizvode na satenu tehnikom digitalne štampe do punog kolora, a dodatno se opšivaju i ukrašavaju ukrasnim resama. Saten je eskulzivan materijal koji zbog svoje sjajne strukture daje dodatnu eleganciju i svečanu nortu zastava.

Zastave za spoljašnju ili zastave za unutrašnju dekoraciju, izaberite šta Vam je potrebno i radimo ih za Vas.?

Zastave se rade na polipropilenu za spoljašnju dekoraciju prostora ili na satenu za unutrašnju dekoraciju prostora.Kabinetkse svečane zastave zbog satenske strukture materijala nisu vetropropusne i samim tim nisu za spoljašnju dekoraciju.

Koje zastve imaju svečenu namenu i kako se ističu svečane zastave ?

to su obično državane zastave ili zastave gradova, zastave organizacija, zastave stranih zemalja, zastave udruženja, ali u poslednje vreme vro često i zastave kompanija, postavljaju se na drvena postoja i drveno koplje koje je ukrašeno ukrasnih vrhom.Zastave se ukrašavaju resama po želji naručioca, a drvena koplja i postolja su bajcovana i lakirana pa izgledaju veoma elegnatno.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
CENA svečanih satenskih zastava sa ukrasnim resama:
Zastava Materijal Dorada/način kačenja Cena po komadu
150x100cm saten 115gr. po želji kupca 45 € + pdv
200x130cm saten 115gr. po želji kupca 78 € + pdv
300x100cm saten 115gr. po želji kupca 90 € + pdv
70x50cm saten 115gr. po želji kupca 11 € + pdv

CENE DRVENIH PODNIH STALAKA ZA ZASTAVE SA PODNIM DRŽAČEM

Koplje drveno jednokrako sa postoljem h220 Drvo 64 eur+pdv
Koplje drveno dvokrako sa postoljem h220 Drvo 73 eur+pdv
Koplje drveno trokrako sa postoljem h220 Drvo 87 eur+pdv
Galerija
Dodatni sadržaj
Profesionalne Kabinetske Zastave za Vaše Poslovne Prostore U našoj ponudi nalaze se kabinetske zastave izrađene od kvalitetnog krep satena težine između 140-180 grama po kvadratnom metru. Ovaj materijal je pažljivo odabran zbog svoje sposobnosti da održava intenzitet boja i dodaje sofisticirani sjaj, čineći svaku zastavu idealnom za formalne prilike i poslovne prostore. Postoji opcija dodavanja ukrasnih resa za one klijente koji žele da dodatno naglase svečanost i prestiž Dimenzije zastava se izrađuju u skladu sa različitim potrebama i standardima, prilagodljive su za različite prostorne uslove. Naše svečane zastave su duplo spojene, pružajući dodatnu vizuelnu raskoš i trajnost.

Uz konkurentne cene i prilagođen pristup svakom klijentu, spremni smo da udovoljimo specifičnim zahtevima i potrebama Vaše organizacije.

Radujemo se prilici da doprinesemo profesionalnom ambijentu vašeg poslovnog prostora kroz naše kvalitetne kabinetske zastave.
Kontaktirajte nas
We create your image ...