PROIZVODNJA I PRODAJA SATENSKIH SVEČANIH ZASTAVA – ZASTAVE SA RESAMA

Svečane zastave se štampaju na najfinijem satenu (svilenkasti svečani materijal) u punom koloru. Koriste se za unutrašnje dekoracije, kabinete, svečane sale, amabsade, državnu upravu, sudkse prostorije, izložbene salone, ulazne svečane holove, ritualne ceramnoije… Zastave na satenu su duplo štampane i spojene leđa o leđa, dodatno ukrašenene svečanim resama u krug.Prave se sa doradom za kačenje na koplje sa kabinetskim drvenim postoljem .Zastave sa resama su namenjene za unutrašnju dekoraciju i nisu predviđene za spoljašnju upotrebu.

CENA svečanih satenskih zastava sa ukrasnim resama:

SVEČANA ZASTAVA – KABINETSKI DRVENI NOSAČI ZASTAVA CENA:

Zastava satenska sa resama : 150 X 100 CM, cena : 5.250 dinara + pdv
Drveno koplje sa jednokrakim postoljem, cena : 7200 dinara + pdv
Drveno koplje sa dvokrakim postoljem, cena : 7900 dinara + pdv

PROIZVODNJA I PRODAJA KABINTESKIH ZASTAVA

Prodaja kabinetskih zastava sa ili bez podnih stalaka i koplja za zastave. Izrada u kratkim rokovima, a naša bogata baza grafičkih priprema nam omogućava brze rokove isporuka.

NA ČEMU SE RADE SVEČANE ZASTAVE

Svečane zastave se proizvode na satenu tehnikom digitalne štampe do punog kolora, a dodatno se opšivaju i ukrašavaju ukrasnim resama. Saten je eskulzivan materijal koji zbog svoje sjajne strukture daje dodatnu eleganciju i svečanu nortu zastava.

ZASTAVE ZA SPOLJAŠNJU I ZA UNUTRAŠNJU DEKORACIJU

Zastave se rade na polipropilenu za spoljašnju dekoraciju prostora ili na satenu za unutrašnju dekoraciju prostora.Kabinetkse svečane zastave zbog satenske strukture materijala nisu vetropropusne i samim tim nisu za spoljašnju dekoraciju.

KOJE ZASTAVE IMAJU SVEČANU NAMENU

to su obično državane zastave ili zastave gradova, zastave oragnizacija, zastave stranih zemalja, zastave udruženja, ali u poslednje vreme vro često i zastave kompanija.

  • Pošaljite upit