Kapitenske Zastave – izrada – proizvodnja kapitenskih zastava svih dimenzija

Swa Tim d.o.o. je kompanija koja radi proizvodnju svih vrsta zastava, za sve namene i prilike. Naša specijalnost je proizvodnja različitih zastava za sve prilike i u svim dimenzijama od svih vrsta materijal koje se koriste za izradu zastava : Kanvas platno, poliester platno, satenski svečani materijali.
Kapitenske zastave se rade najčeće u trouglastom obliku i ukrašavaju se resama po obodima zastave, ove zastave su dvostrano štampane i najčeće se rade od kanvasa ili satena. Poklonjanje kapitenskih zastave je lep gest koji značajno podiže nivo imidža kluba, organizacije, društva, ustanove ili delegacije… Upravo zato kapitenske zasatve već dugo imaju svoju tradiconlanu funkcionalnu, upotrebnu i estetsku vrednost koja se višestruko isplati kroz dobar imidž i dugo sećanje.
Ako želite lep, praktičan i jeftin poklon kapitenska zastava je pravi izobr, ukažite nam Vaše poverenje koje ćemo opravdati kvalitetnom zastavaom i krtkim rokovima izrade i isporuke.

KolicinaCena
Materijal: SatenDorada: duple sa resama I snuromDimenzija: 20x30cm5€+pdv
Materijal: KanvasDorada: beli snur,duplaDimenzija: 10x12cm2,8€+pdv

Kapitenske zastave Kapitenske zastave

NA ČEMU SE PROIZVODE KAPITENSKE ZASTAVE

Kapitenske zastave se proizvode na kanvas platnu 370 gr ili na satenskom platnu od 160 gr.Štampa se radi obostrano sa kompletnom doradom u vidu prouba, opšicanja šnjurom ili ukrasnim resama.

KAKO SE PROIZVODE KAPITENSKE ZASTAVE

Proizvodnja zastava se vrši trehnikom sublimatik digitalne štampe iz rolne.

ROK IZRADE KAPITENSKIH ZASTAVA

u zavisnosti od željenog tiraža i oblika, rok izrade je okvirno do 1 do 3 radna dana od potvrde posla.

NAMENA KAPITENSKIH ZASTAVA :

Kapitenske zasatve se koriste kao poklon zastavice ili kao suvernir, a uobičajena je praksa razmene kapitenskih zastava pre početak utakmice.

  • Pošaljite upit