Kapitenske zastave

Dimenzije: od 20x30cm
Cena: od 6,5€+pdv

Kapitenske Zastave izrada, proizvodnja kapitenskih zastava svih dimenzija i oblika

Swa Tim d.o.o. je kompanija koja radi proizvodnju svih vrsta zastava, za sve namene i prilike. Naša specijalnost je proizvodnja različitih zastava za sve prilike i u svim dimenzijama od svih vrsta materijal koje se koriste za izradu zastava : Kanvas platno, poliester platno, satenski svečani materijali.
Kapitenske zastave se najčešće izrađuju u trouglastom obliku i ukrašavaju se resama po obodima zastave
ove zastave su dvostrano štampane i najčeće se rade od kanvasa ili satena. Poklanjanje kapitenskih zastave je lep gest koji značajno podiže nivo imidža kluba, organizacije, društva, ustanove ili delegacije… Upravo zato kapitenske zasatve već dugo imaju svoju tradicionalnu funkcionalnu, upotrebnu i estetsku vrednost koja se višestruko isplati kroz dobar imidž i dugo sećanje.
Poklonu se u zube ne gleda, ali u zastavice su namenjene za dugo gledanje pa je važno ko ih i kako proizvodi .?
Ako želite lep, praktičan i jeftin poklon kapitenska zastava je pravi izbor, ukažite nam Vaše poverenje koje ćemo opravdati kvalitetnom zastavom i kratkim rokovima izrade i isporuke.

Materijali na kojima se proizvode kapitenske zastave

Kapitenske zastave se proizvode na kanvas platnu 370 gr ili na satenskom platnu od 160 gr.Š tampa se radi obostrano sa kompletnom doradom u vidu prouba, opšicanja šnjurom ili ukrasnim resama.Po zhatveu klijneta ukoliko su Vam potzrebne ekonomične opcije moguće je raditi jednostrane poliester zastave bez resa, pa čak i opcije zastava na papiru sa plastifikaicjom i isecanjem u obliku….Tu smo za sve Vaše upite.

Kako se proizvode kapitenske zastave

Proizvodnja zastava se vrši trehnikom sublimatik digitalne štampe iz rolne, a nakon toga se radi dorada CNC isecanjem i potom šivenjam čime se formira finalni proizvod.Ovaj postupak se kompletno radi u našoj proizvodnji pa samim tim je i kontrola kvaliteta torstruka obzirom da se čekira svaki deo proizvodnog procesa od pripreme fajla do finalnog proizvoda.

Rok izrade kapitenskih zastava

u zavisnosti od željenog tiraža i oblika, rok izrade je okvirno do 1 do 3 radna dana od potvrde posla, uvek pokušavamo da se uklopimo u željene rokovi i pravimo dogovor sa našim klijnetima u skladu sa tehničkim mogužnostima i karakterisitkama zahteva za izradu kapitenskih zastava.

Namena i funkcija kapitenskih zastava

Kapitenske zastave se koriste kao poklon zastavice ili kao suvernir, a uobičajena je praksa razmene kapitenskih zastava pre početak utakmice.Ovo je poklon koji se deljenjem umnožava, ko vpodeli više kapitneskih zastava prilikom razmene imaće veću kolekciju kapitenskih zastavica,

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Cenovnik
Količina Cena
Materijal: SatenDorada: duple sa resama I snuromDimenzija: 20x30cm 6,5€+pdv
Materijal: KanvasDorada: beli snur,duplaDimenzija: 10x12cm 3,5€+pdv
Galerija
Dodatni sadržaj
Kapitenske zastave Kapitenske zastave
Slični proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...