Kompanijske zastave

Dimenzije: po upitu
Cena: od 19,5 eur/kom + pdv

Kompanijske zastave – Zastave za firme, Izrada zastava sa logotipom kompanija – Brendiranje poslovnih objekata zastavama preduzeća

Kompanijske zastave obeležavaju sedište kompanije i u najvećem broju slučajeva se rade sa logom firme. Ističu se ispred ulaza u zgradu na statičnom ili fasadnom jarbolu. Dimenzije i način kačenja mogu biti raznovrsni i po želji kupca. Predstavljaju vidno obelezje sedišta kompanije. Osim standardnih načina isticanja kompanijske zastve se vrlo često nalaze i na jarbolima ispred sedista kompanije.

Izrada i prodaja zastava za kompanije

Proizvodnja i prodaja zastava u kratkim rokovima produkcije 24 – 48h od potvrde posla i slanja ispravne grafičke pripreme za štampu.

Grafička priprema za štampu zastava

Za štampanje zastava nam je potrebna grafička priprema u vektorskom formatu, ako nemate gotvou pripremu pošaljite nam Vaš logotip u formatu sa štampu i upustva za grafičku pripremu i naš dizajner će uraditi rešenje u skladu sa Vašim zahtevima, a pre štampe Vam šaljem predlog rešenja na potvrdu.

Cene zastava za nestandardne dimenzije

Cene za kompanijske zastave koje nisu u standardnim dimenzijama se izračunavaju po upitu naručioca, a na osnovu količine, dimenzije zastave i vrste dorade koja Vam je potrebna u konkretnom upitu.

SWA TIM štamparija Zemun – Beograd

Je proizvođač zastava i kod nas možete u jako kratkim rokovima izraditi zastave za jarbole, svečane kabinetske zastave ili stone zastave. Unutrašnja i spoljašnja dekoracija firmi, kompanija, organizacija i udruženja u znatnoj meri povećava vizuelnu prepoznatljivost firme, doprinosi pozitivnom imidžu kompanije i na efektan način obeležava sedište firmi. Mi Vam nudimo vrhunski kvalitet izrade zastava koji podrazumeva korišćenje evropskih materijala za štampu, korišćenje mašina poslednje generacije renomiranih svetskih proizvođača i originalne boje kioje su otporne na atmosferske uticaje, kao i kompletnu doradu šivenjem u našoj doradnoj radionici.

PRIVREDNE ZASTAVE

privredne zastave se izrađuju za sve namene : stone privredne zastave, jarbolske privredna zastava, svečane unutrašnje privredne zastave. Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji zastava i stabilan lager materijala i opreme su Vam na raspolaganju i spremni smo da sve Vaše upite u najkraćem roku pretvorimo u kvalitetne zastave za dekoraciju.

PROIZVODNJA ZASTAVA ZA FIRME

proizvodimo zastave za firme sa kompanijskim logotipom u dimenzijama po zahtevima klijenata. Na jednom mestu možete naručiti sve od štampe zastava, izarde jarbola plastičnog ili metalnog postolja jarbola, montaže jarbola i kasnijeg održavanja i servisiranja mehanizma za jarbol.

ZASTAVA ZA KOMPANIJE (spoljašnja ili unutrašnje dekoracija)

svaka kompanija ima svoju zastavu koja se koristi za spoljšanje obležavanje na jarbolima i na fasadnim nosačima ili za svečanu unutrašnju dekoraciju za podnim nosačima zastava.

ROK ZA PROIZVODNJU ZASTAVA

rok za proizvodnju zastava je 2-3 radna dana od potvrde posla i grafičke pripreme za štampu.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
Cene kompanijskih i reklamnih zastava za firme :
Zastava Materijal Dorada/način kačenja Cena po komadu
150x100cm polyester 115gr. po želji kupca 19,5 eur + pdv
200x130cm polyester 115gr. po želji kupca 33.8 eur + pdv
300x100cm polyester 115gr. po želji kupca 39 eur + pdv
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...