Mobilne Beach Flag Zastave proizvodnja, uvoz, štampa i prodaja (modeli Suza,Jedro Schark,Strela)

Izrada i prodaja beach falg zastava – najbolje cene – rok izrade 24 – 48h

Super moderna mobilna reklama za tvrdu, meku ili vodenu podlogu. Postupak montaže i demontaže je veoma jednostavan i moguće je raditi zamenu štampe po želji koristeći istu konstrukciju više puta.

Štampanje zastava u punom koloru i visokoj rezoluciji štampe

Digitalna stampa za Flying, Jedro ili Schark ZASTAVE se radi tehnikom sublimacione štampe iz rolne na poliestru. Priprema za štampu se radi prema rasklopima za bič fleg zastave uz napomenu da tekst mora biti udaljen od ivice banera bar za nekoliko centimetara, štampu je moguce raditi u punom koloru. Uobicajeni rok za isporuku je jedan – dva radna dana od prijema ispravne pripreme za štampu.

Bič fleg zastave – lagana montaža i demontaža

Ove proizvode karakteriše jednostavna montaža i demontaža, laka i brza zamena štampe, lagana konstrukcija i jaka podloga koja izdržava jake udare vetra pri spoljašnjoj upotrebi. BEACH FLAG – ili MOBILNE ZASTAVE su idealane za promocije na otvorenom prostoru i zatvorenom prostoru.

Pokretni jarboli sa reklamnim zastavama su odličan izbor za promocije

Pokretne jarboli kako ih neki zovu odlikuje laka zamena štampe i cini da jednu konstrukciju možete da koristite za više kampanja, štampa se radi na poliester materijalu koji propušta vetar a štampu cini izuzetno trajnom. Štampa se radi sa jedne strane ali tehnicka svojstava materijala omogucavaju dvostrano vidljivu štampu (kao na zastavama) i na taj nacin dobijate dvostranu pokretnu lepršavu reklamiu koja privlaci veliku pažnju.

Veliki izbor modela mobilnih beach flagova u različitim visinama garantuju dobar izbor za sve vrste promocija

U našoj ponudi imamo 4 različite velicine i tri modela beach flag zastava, štampa se radi u punom koloru tehnikom sublimacione štampe bez ogranicenja u pogledu broja boja. Štampa je uv i vodotporna namenjena kako za spoljašnje tako i za unutrašnje korišcenje, platno je vetro-propusno i samim tim veoma dobro podnosi uslove korišcenja pri jakim udarima vetra.

Kvalitetne konstrukcije i veliki izbor postolja za sve podloge

Konstrukcije su od alumnijuma i fiberglasa, veoma sa jake, elastične i otporne na udare vetra, u našoj ponudi su postolja za sve podloge cime ovaj proizvod postaje potpuno univerzalno rešenje za mobline promocije, obležavanje prostora, promocije i prezentacije.

Rok izrade mobilnih zastava – beach falgova

Rok isporuke od 24h garantuje, stalan lager konstrukcija, visoka produktivnost i kapaciteti štampe, dizajn studio, sopstvena dorada šivenjem garantuju odlican odnos cena/kvalitet. Beach flag zastave (bic fleg zastave) su proizvod koji se koristi tokom cele godine i na svakoj vrsti podloge, a idealni su i sajamove, kongrese, seminare, obeležavanje akcijske ponude ili lokacije na kojoj se prezentuju proizvodi.

Zamena štampa čime jedan konstrukcija Beach Flag-a može da se koristi za više kampanja

fiberglas konstrukcije su vrlo elastična, vetro-otporna i otpone na sve atmosferske uticaje pa je pogodna kako za spoljašnje korišćenje tako i za unutrašnje dekoracije. Fiber-glas konstrukcija je lako prenosna, rasklopivo- sklopiva, pogodna za laku montažu- demontažu reklamnih zastavaZamenom štampane zastave konstrukcija je pogodna za više korišćenje tzv. rebrendiranje.Uz konstrukciju pokretne treklamne zastave se isporučuju postolja (standardana za ravene površine u obliku ploče ili krosa sa dodatnim water bagom), a po zahtevu klijneta isporučujemo podloge za pesak, sneg, zemljane podloge…

Sublimaciona jednostrana štampa za dvostrano vidljivu zastavu

zastave se štampaju digitlanom subilmatik tehnikom na tekstilnim pes ili meš (rupičastim) materijalima koji su vetro-propusni, materijali su takođe UV i vodo-otporni, a nakon štampe se radi termofiksacija boje i kvalitetna dorada sa jakim porubom čime se životni vek zastave dodatno produžava.

PROIZVODNJA I PRODAJA BEACH FLAG ZASTAVA SA ROKOVIMA IZRADE 24 DO 48h OD POTVRDE PORUDŽBINE !

Postolja za mobilne beach flag zastave
Video prezentacija
Kontaktirajte nas
We create your image ...