Pokretne zastave, Jedro Flag, promotivno reklamne zastave u obliku jedra, proizvodnja, štampa i prodaja

MOBILNE ZASTAVE – JEDRA FLAG – prenosne zastave za promocije

su vrsta beach flag mobilnih zastava koje se koriste za sve vrste promocija i prezentacije u spoljašnjim ili unutrašnjim uslovima korišćenja. Rok isporuke od 24h garantuje, stalan lager konstrukcija, visoka produktivnost i kapaciteti štampe, dizajn studio, sopstvena dorada šivenjem garantuju odličan odnos cena/kvalitet.Cena uključuje štampu u punom koloru + konstrukciju i postolje.

BIČ FLEG JEDRO – štampa u punom koloru prema pripremi naručioca

pokretni jarboli jedro su varijacija na temu pokretnih reklamnih zastava iz kategorije beach flagova. Karkateristika ovog proizvoda je kvalitetna konstrukcija, vrlo efektan oblik i odlična vizuelna uočljivost.

SWA TIM – kupujte iz prve ruke od proizvođača

prozvođači smo svih vrsta reklamnih zastava i promo opreme sa štampom na tekstilnim materijalima. Selekcijom kvalitetnih konstrukcija od koje su odlične fleksibilnosti možemo da Vam ponudimo mobilne zastave u više različitih oblika i dostupnih visina konstrukcija.

U cenu je uključeno : konstrukcija + postolje + štampa + prenosna torba (pakovanje)

Sve konstrukcije se isporučuju sa podlogom i u štampu je uključena štampa na poliesterskim materijalima u punom koloru sa kompletnom doradom za postavku na konstrukciju pokretnih zastava. Za sva dodatna pitanja i pomoć oko porudžbine na raspolaganju su Vam naši prodajni savetnici.

Rok izrade je 24-48h od potvrde posla i slanja grafičke pripreme za štampu !

Kontaktirajte nas
We create your image ...