Mobilne Schark zastave, pokretne reklamne zastave sa postoljem i nosačem za sve podloge

su idealne za promocije na otvorenom prostoru i zatvorenom prostoru. Pokretne jarboli kako ih neki zovu odlikuje laka zamena štampe i čini da jednu konstrukciju možete da koristite za više kampanja, štampa se radi na poliester materijalu koji propušta vetar a štampu čini izuzetno trajnom.

Jednostrana štampa na zastavama koja je dvostrano vidljiva

Štampa se radi sa jedne strane ali tehnička svojstva materijala omogućavaju dvostrano vidljivu štampu (kao na klasičnim zastavama) i na taj način dobijate dvostranu pokretnu lepršavu reklamu koja privlači veliku pažnju. U našoj ponudi imamo 4 različite veličine i četiri modela različita modela reklamnih zastava *scahrak i baech flag, strela i jedro fleg.

U cenu je uključen kompletan proizvod (konstrukcija, postolje, zastava i prenosna torba)

Konstrukcije su od aluminijuma i fiberglasa, veoma sa jake, elastičene i otporne na udare vetra, u našoj ponudi su postolja za sve podloge čime ovaj proizvod postaje potpuno univerzalno rešenje za mobline promocije, obležavanje prostora, promocije i prezentacije.

Kratak rok isporuke i akcijska cena pokretnih jarbola

Rok izrade od 24- 48h stalan lager konstrukcija, visoka produktivnost, odlični kapaciteti štampe, dizajn studio i sopstvena dorada šivenjem garantuju odličan odnos cena/kvalitet. Sinonim za ove proizvode je naziv -beach flag zastave, a zbog svoje vizuelne upadljivosti u potrebne vrednosti ovo je jedan od najčešće korišćenih promotivnih proizvoda.

Promo oprema za sve vrste promocija na jednom mestu – reklamni materijal Beograd – SWA TIM

Kontaktirajte nas
We create your image ...