Mobilne beach flag zastave u obliku suze, pokretne reklamne zastave sa podlogom za sve površine

su pokretne zastave sa upadljivim vizualom za spoljašnje i unutrašnje promocije. Suzu beach flag čini: fiberglas konstrukcija + sublimaciona štampa u punom koloru koja je otporna uv zračenje i kišu + postolje za sve vrste podloga. Ovaj proizvod je 100 % provereno efikasan i vizuelno upadljiv.

Beach flags veliki izbor dimenzija

Veliki izbor dimenzija, vrlo povoljne cene i kratki rokovi izrade 24-48h od dostavljanja grafičke priprem za štampu ovaj proizvod čine jednim od najprodavanijih u segmentu promo proizvoda. Mobilne zastave su proizvod koji će sigurno ispuniti Vaša očekivanja, a zbog izuzetne izdržljivosti konstrukcije moguće je po potrebi raditi rebrendiranje, odnosno samo zamenu štampe koja se postavlja na konstrukciju.

Mobilna zastava SUZA – izrada prema dizajnu naručioca

je jedan od modela takozvanih bič-flegova koji se koriste za spoljašnje i unutrašnje dekoracije, promocije i prezentacije. Ovaj proizvod karakterističnog oblika i naziva je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih modela reklamnih pokretnih zastava.

Osnovne karakteristike proizvoda

Kvalitetna konstrukcija, mobilnost, laka prenosivost, jednostavna zamena štampe i dobra vizuelna uočljivost su preporuka za mobilne zastave.Izuzetno kvalitetna i izdržljiva zastava Vam garantuje dugotrajnu eksploataciju ovog proizvoda. Pogledajte sve modele i dostupne visine u našoj ponudi kako bi izabrali adekvatno rešenje za promocije.

Kontaktirajte nas
We create your image ...