Zastava za telo body fun flags

Dimenzije: 150 x 100 cm
Cena: 15 eur + pdv

Zastava za telo, navijačke zastave koje Vas izdvajaju iz mase

Zastave za telo su pravi hit u svetu prilikom navijačkih smotri, promocija, prezentacija. Omotajte svoje teleo zastavom Vaše zemlje, omiljenog kluba ili manifestacije, organizacije, udruženje, političke stranke ili partije koju promovišete.

SWA TIM Vam nudi sve vrste zastava i zastave za sve prilike

Štampa zastave se radi digitalnom sublimatik tehnikom štampe u vrhunskom kvalitetu, a sam materijal je uv i vodo-otporan pa je samim tim primenljiv za sve prilike. Pored zastava zemalja radimo i zastave sa motivima po želji klijenta. Uradite body fun dekoraciju i izdvojite se iz mase, budite primećeni i pružite podršku svojom pojavom i zastavskom kreacijom.

Vrsta materijala i cena standardnih dimenzija zastava body fun zastava – zastave za oblačenje

Proizvodnja zastava se vrši tehnikom sublimacione štampe iz rolne na tekstilnim materijalima do 250 cm širine.Štampa se radi na savremneoj mašini D Gen sa integrisanom termofiksacijom i bojama koje su na vodenoj bazi pa nema neželjenih efekata prilikom dodira boje i tela.

Dorada plašt zastava za telo

Nakon štampe radimo kompletmu doradu u sopstvenoj šivari gde prilagođavamo štampu za konačnu namenu izradom tunela za kačenje , poruba sa ojačanjima, postavljanjem alkica – ringlica za kačenje, izradom nosača za postavku na jarbol ili koplje…

Rok za izradu Body Fun zastava

Rokovi u proizvodnji zastava zavise od tiraža i veličine same zastave, ali i od tekućih poslova i gužve u proizvodnji.Standardni rokovi za izradu su 2 radna dana od ptovrde posla i slanja grafičke pripreme za štampu.

Za formate zastava koji nisu standardni ponuda se radi prema konkretnom upitu.

Štampani plašt po zahtevu klijenata radimo i tekstilni plašt sa motivom i u dimenzijama po želji klijenta. Štampani plašt je odličan proizvod koji je namenjen za sve vrste promocija u otvorenom i zatvorenom prostoru.Ako želite da se razlikujete od drugih ovo je idealan način da Vašu poruku prenesete do širokog kruga potencijalnih korisnika Vašeg brenda, proizvoda ili usluga.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
Zastava Materijal Dorada/način kačenja Cena po komadu
150x100cm polyester 115gr . po želji kupca 15 eur+pdv
70x50cm polyester 115gr . po želji kupca 10 eur+pdv
Kontaktirajte nas
We create your image ...