Zastave gradova

Dimenzije: od 50 x 70 cm
Cena: od 5,50 eur/kom+pdv

PROIZVODNJA I PRODAJA ZASTAVA GRADOVA – ZASTAVE GRADOVA I OPŠTINA

SWA TIM je dugogodišnji dobavljač zastava, jarbola, kopalja, postolja za zastave i možemo se pohvaliti zaista dugačkim spiskom zadvoljnih korisnika iz različitih gradova, opština i mesnih zajednica širom regiona.
Gradske zastave simbolizuju istorijske, običajne i geografske odlike lokalnih zajednica. Gradovi i opštine imaju pravo na svoje simbole i zastave koji se uređuju posebnom lokalnom regulativom, odlukama, statutima i pravilnicima za korišženje i isticanje lomalnih obeležja.Lokalne i gradske zastave se ističu na lokalnim ustanovima i institucijama zajedno sa državnim, narodnim i pokrajinskim zastavama.Svaka opština ima definisan grb i zastavu, a najčešće se grb koristi u srazmeri 1:1 (osim u rettkim slučajevima kada je propocija drugačije definisana).
Zastave gradova i opština se koriste za spoljašnju i za unutrašnju dekoraciju. Unutrašnje zastave su obično svečane satenske zastave koje se rade na materijalima za unutrašnju upotrebu i dodatno se ukrašavaju resama.Loklane zastave za spoljašnju dekorqaciju se štampju na 115 gr poliesteru originalnim bojam akoj ese dodatnio termo fiksiraju čime zastave postaje uv i vodootporne.

ZASTAVA GRADA BEOGRADA – PROIZVODNJA I PRODAJA

zastava grada Beograda se koristi za označavanje gradskih uprava i gradskih oragnizacija, kod nas možete poručiti zastavu Beograda za jarbol ili svečanu zastavuna satenu za unutrašnju dekoraciju.

GRAFIČKA PRIPREMA ZA ŠTAMPU ZASTAVA GRADOVA

u bogatoj bazi grafičkih priprema imamo gotovo sve zastave gradova u Srbiji i veliki broz zastava gradova iz regiona.Prilikom štampanja zastava strogo vodimo računa o pozitivnim zakonskim aktima, bojama na zastava, grbovima i zakonskim proporcijama zastava.Prepustiti grafičku pripremu zastava profesionalcima.

DIEMENZIJE ZASTAVA GRADOVA

proizvodimo zastave gradskih uprava u svim dimenizijam i za sve namene, kako za dekoraciju unutrašnjih tako i za dekoraciju spoljašnjih površina. Sve zastave proizvodimo u skaldu sa zakonskom proporcijom.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Cenovnik

CENOVNIK ZASTAVA GRADOVA I OPŠTINA

Zastava gradova/opština dimenzija zastave Dorada zastave u vidu poruba, tunela,ringlica... cena zastava
štampana zastava na poliesteru 50 x 70 cm dorada zastave uključena u cenu 5,50 eur/kom+pdv
štampana zastava na poliesteru 100 x 150 cm dorada zastave uključena u cenu 15.00 eur/kom+pdv
štampana zastava na poliesteru 130 x 200 cm dorada zastave uključena u cenu 25.00 eur/kom +pdv
štampana zastava u dimenzijama po upitu dimenzija po upitu dorada po upitu cena po dogovoru
Galerija
Slični proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...