ZASTAVE NA FLAG MESHU

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: 12 - 16 €/m2 + pdv

ZASTAVE NA FLAG MESHU – PROIZVODNJA I PRODAJA RUPIČASTIH MEŠ ZASTAVA U SVIM VELIČINAMA

Flag mesh – rupičasti materijal za izradu zastava

materijal čiji je sastav 100% poliester težine 110 gr po m2. Zbog svoje strukture odnosno rupičastog tkanja pogodan je za izradu zastava koje se ističu na područijima koja su podložna jakim udarima vetra. Krupnije rupice po tkanini daju veću propustljivost vazduhu a samim tim i manji otpor vetru pa je zastava postojanija i ima duži vek trajanja. Uz pravilno održavanje vek zastave može biti znatno produžen.

Zastave na FLAG MESCHU – preforirani vetro proipusni tekstil

ovakve zastave se nazivaju i zimske zastave jer zbog fizičkih karakteristika koje se ogledaju u većoj vetro propusnosti namenjene su i za periode sa jakim vetrovima. Zastava na rupičastom meschu su uv i vodotoprne i vrlo dugotrajne u spoljašnjim uslovima korišćenja uz povećanu otpornost na atmosferske uticaje traju znatno duže od standardnih pes zastava. SWA TIM je proizvođač zastava i radimo kompletnu doradu prema željma i zahtevima klijnata ili po standardnim tehničkim opisima. Flaga mesch zastave se koriste kao baneri – transparenti (naročito ako se postavljaju između dva objekta na visini) ili za jarbole koji se koriste za spoljašnju dekoraciju prostora.

Cenovnik zastave na rupičastom flag mesh-u:

Cena zastava na perforiranom tekstilnom mešu se izračunava po upitu, a na osnovu veličine, količine i vrste dorade koja je potrebna za zastavu.

Meš zastave se još nazivaju i zimske zastave, jer rupičasta struktutra omogućava bolju vetropropusnost pa se koriste u zimskim uslovima i u uslovima kada je jak vetar.

Namena rupičastih – perforiranih zastava

Perforirane zastave se korsite kao privredne reklamne zastave, odlične su za jarbole jer su jarbolske zastave uvek većih površina pa je faktor vetropropusnosti uvek bitan.

Kako se štampaju rupičaste zastave ?

Meš zastave se rade u punom koloru, na bojama koje se termo fiksiraju pa je štampa otporna na uticaje spoljašnje sredine.

Maksimalna širina i dužina rupičaste zastave?

Makismlana širina rolne je 160 cm, a dužina rolne je 50 metara, pa smo u mogućnosti da proizvdemo velike rupičaste zastave za korišćenje u spoljašnjim uslovima pojačanog vetra.Tehnikom spajanja platana (francuski bod) praktično smo u mogućnosti da izaradimo zastavu u formatu bez ograničenja po pitanju dužine zastave.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Slični proizvodi
Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...