ZASTAVE SPORTSKIH KLUBOVA

Dimenzije: od 150 x 100 cm
Cena: od 13 eur/m2 + pdv

Proizvodnja i prodaja zastava sportskih klubova- prodaja zastava – super cene – brza izrada !

Proizvodnja i prodaja zastava svih sportskih klubova, navijačke zastave i rekviziti od tekstila (šetalice, pokrivalice, mega zasatave, veliki navijački i sportski transparenti). Svavki sportski klub ima svoje obeležje u vidu grba i zastave. Proizvodimo sve vrste zastava za velike i male sportske klubove po najvišim standardima proizvodnje.

PROIZVODNJA I PRODAJA ZASTAVA ZA SPORTSKU DEKORACIJU

proizvodnju zastava vršimo sublimacionom štampom na tekstilnim zastavskim materijalima (tekstilni baner ili poliester).Zatavae radimo na materijalima evropskih proizvođača, a štampa se radi originalnim bojama koje su uv i vodotporne čime zastave pri spoljašnjem korišćenju ne gube na kvalitetu štampanom otiska.

PROIZVODNJA I PRODAJA ZASTAVSKIH TRANSPARENATA

radimo zastave i transparente u svim dimenzijama sa doradom prema zahtevu klijenta.Format, dizajn, način dorade zastave se rade prema zahtevu klijentana, kompletan proces proizvodnje radimo u okviru naše firme pa je moguć dogovor oko svih detalja čime smo u mogućnosti d anapravimo custom proizvod za naše klijente.

ROK ZA PROIZVODNJU ZASTAVA

standardni rokovi za proizvodnju zastava su 2-3 radna dana od potvrde posla i slanja grafičke prirpeme (rok je okviran i precizno definisanje roka u odnosu na količinu zastava i njihovu dimenziju se definiše sa prodajnim savetnikom). Mogućnost plaćanja : virmanom, platnim karticama, gotovinom preko fisklane kase., mogućnost lične dostave za Beograd (ukoliko vrednost porudžbine prelazi 100 eur ili slanja kurirskom službom na adresu klijenta).

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Cenovnik
Cena zastava sportskih klubova:
Dimenzije zastava Jednostrani kolor4/0 Standardna dorada zastave Koplje za zastavu 200 cm visina plastično Koplje za zastavu drveno 200 cm dužine
150 x 100 cm 19.50 eur + pdv uključena u cenu 8 eur + pdv 16 eur + pdv
100 x 200 cm 26 eur + pdv uključena u cenu 8 eur + pdv 16 eur + pdv
150 x 200 cm 39 eur + pdv uključena u cenu 8 eur + pdv 16 eur + pdv
Slični proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...