Zastave sportskih klubova proizvodnja Fun zastava

Dimenzije: od 150 x 100 cm
Cena: od 13 eur/m2 + pdv

Proizvodnja i prodaja zastava sportskih klubova- prodaja zastava – super cene – brza izrada !

Proizvodnja i prodaja zastava svih sportskih klubova, navijačke zastave i rekviziti od tekstila (šetalice, pokrivalice, mega zasatave, veliki navijački i sportski transparenti). Svavki sportski klub ima svoje obeležje u vidu grba i zastave. Proizvodimo sve vrste zastava za velike i male sportske klubove po najvišim standardima proizvodnje.

Proizvodnja i prodaja zastava za sportsku rekreaciju i dekoraciju

proizvodnju zastava vršimo sublimacionom štampom na tekstilnim zastavskim materijalima (tekstilni baner ili poliester).Zatavae radimo na materijalima evropskih proizvođača, a štampa se radi originalnim bojama koje su uv i vodotporne čime zastave pri spoljašnjem korišćenju ne gube na kvalitetu štampanom otiska.

Proizvodnja i prodaja zastavskih transparenata

radimo zastave i transparente u svim dimenzijama sa doradom prema zahtevu klijenta.Format, dizajn, način dorade zastave se rade prema zahtevu klijentana, kompletan proces proizvodnje radimo u okviru naše firme pa je moguć dogovor oko svih detalja čime smo u mogućnosti d anapravimo custom proizvod za naše klijente.

Rok za proizvodnju zastava

standardni rokovi za proizvodnju zastava su 2-3 radna dana od potvrde posla i slanja grafičke prirpeme (rok je okviran i precizno definisanje roka u odnosu na količinu zastava i njihovu dimenziju se definiše sa prodajnim savetnikom).

Način plaćanje i mogućnisti za isporuku i preizumanje zastava

Mogućnost plaćanja : virmanom, platnim karticama, gotovinom preko fiskalne kase., mogućnost lične dostave za Beograd (ukoliko vrednost porudžbine prelazi 50 eur ili slanja kurirskom službom na adresu klijenta o trošku kupc).

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
Cena zastava sportskih klubova:
Dimenzije zastava Jednostrani kolor4/0 Standardna dorada zastave Koplje za zastavu 200 cm visina plastično Koplje za zastavu drveno 200 cm dužine
150 x 100 cm 19.50 eur + pdv uključena u cenu 8 eur + pdv 16 eur + pdv
100 x 200 cm 26 eur + pdv uključena u cenu 8 eur + pdv 16 eur + pdv
150 x 200 cm 39 eur + pdv uključena u cenu 8 eur + pdv 16 eur + pdv
Kontaktirajte nas
We create your image ...