PROIZVODNJA I PRODAJA ZASTAVA SPORTSKIH KLUBOVA – KAPITENSKE ZASTAVE – NAVIJAČKE ZASTAVE

Proizvodnja i prodaja zastava svih sportskih klubova, navijačke zastave i rekviziti od tekstila (šetalice, pokrivalice, mega zasatave, veliki navijački i sportski transparenti). Svavki sportski klub ima svoje obeležje u vidu grba i zastave. Mi proizvodimo sve vrste zastava za velike i male sportske klubove po najvišim standardima proizvodnje.

Izrada i isporuka zastav u vrlo kratkom vremenskom periodu, pošaljite nam ispravnu grafičku pripremu i zastavu možete očekivati u roku od 48h (ukoliko je preuzimate kod nas, za slanje zastava ili isporuku po dogovoru sa prodajnim savetnikom).

Cena zastava sportskih klubova:

Dimenzije zastavaJednostrani kolor4/0Standardna dorada zastaveKoplje za zastavu 200 cm visina plastičnoKoplje za zastavu drveno 200 cm dužine
150 x 100 cm5 eur + pdvuključena u cenu8 eur + pdv15 eur + pdv
100 x 200 cm20 eur + pdvuključena u cenu8 eur + pdv15 eur + pdv
150 x 20030 eur + pdvuključena u cenu8 eur + pdv 15 eur + pdv

PROIZVODNJA I PRODAJA ZASTAVA ZA SPORTSKU DEKORACIJU

proizvodnju zastava vršimo sublimacionom štampom na tekstilnim zastavskim materijalima (tekstilni baner ili poliester) .

PROIZVODNJA I PRODAJA ZASTAVSKIH TRANSPARENATA

radimo zastave i transparente u svim dimenzijama sa doradom prema zahtevu klijenta.

ROK ZA PROIZVODNJU ZASTAVA

standardni rokovi za proizvodnju zastava su 2-3 radna dana od potvrde posla i slanja grafičke prirpeme (rok je okviran i precizno definisanje roka u odnosu na količinu zastava i njihovu dimenziju se definiše sa prodajnim savetnikom).

  • Pošaljite upit