Zastave za auto

Dimenzije: 26 x 17 cm
Cena: od 6.5 eur + pdv

Auto zastave, zastavice za automobile sa PVC dražačima

Proizvodnja zastava za automobile

SWA TIM štamparija se bavi proizvodnjom svih vrsta zastava u svim oblicima i veličinama. Auto zastavice za dekoraciju automobila su odličan reklamni proizvod koji je vrlo zapažen i vizuelno izuzetno efektan. Auto zastavice su odlične za sve vrste promocija, prezentacija, kampanje, sajamske dekoracije i ostala dešavanja u koja je uključen automobil.

Zastavice za spoljašnju dekoraciju automobila

Osim vizuelno efektne reklamne poruke ove zastavice daju i notu eskluzivnosti i veseli ton svakoj vrsti promocije.Drzač auto zastavice se kači na bočnu stranu automobila, iako je izrađen od plastike jako je stabilan, fleksibilan i elastičan pa su zastavice vrlo sigurne i postojane.

Postavka stalak za zastave na automobil

Montaža i demontaža PVC stalka se vrši na staklo automobila bez ikakvih mehaničkih oštećenja u vrlo kratkom vremenskom periodu.Stalci se mogu koristiti za više kampanja i u tom slučaju se menja samo auto zastava.

Proizvodnja auto zastavica – automobili

Zastavice za automobile se proizvode od poliestera, štampa se radi u punom koloru. Auto zastavice je štampana jednostrano, a obostrano je vidljiva štampa. Zastavice za auto se izrađuju na poliesteru 115 gr tehnikom digitalne sublimacione štampe do punog kolora (nakon završenog procesa digitalne štampe štampe zastave idu na termičku obradu čime se boja fiksira za materijal).

Dimenzije auto zastavica

Zastavice za automobile mogu biti različitih dimenzija zastave, ali je dorada uvek ista, tunel sa leve strane pomoću kojeg se zastavica navlači na pvc držač i čvrst porub u krug koji zastavu čini otpornom na vetar. Štampa je uv i vodo-otporna pa je samim tim otporna na sve atmosferske uticaje i upotrebljiva u spoljašnjim uslovima korišćenja.

Namena auto zastavica

Auto zastave su odličan reklamni proizvod za festivale, auto smotre, promocije i prezentacije na otvorenom prostoru, izložbe automobila, auto smotre….

Rok izrade je 2 radna dana
po zahtevu klijnta moguće je radti veće ili manje zastave.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
Artikal Cena
PVC stalak za zastavu 1.00€+PDV
Zastava 26x17cm 6.50€+PDV
Komplet Stalak + Zastava 7.50€+PDV
Kontaktirajte nas
We create your image ...