Zastave za jarbole

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: od 44 eur + pdv

Zastave za jarbole, kompanijske zastave za postavku na jarbol sa doradom za ,,G ,, nosač ili slobodan pad

Zastave za jarbole, proizvodnja i prodaja, kupujte iz ,,prve ruke,, od proizvođača

Jarbolske zastave su kompanijske zastave koje se postavljaju na statične ili mobilne jarbole. Ove zastave su namenjene pretežno za spoljašnju dekoraciju i izraduju se tehnikom sublimatik štampe na poliesteru. Imamo dve postavke kompanijskih jarbolskih zastava i to za letnje i zimsko isticanjE zastava.

Letnje i zmiske zastave za sve vrste postavki na jarbole

Zastave za jarbole koje se koriste veći deo godinE se proizovde na poliesterskom punom platnu koje je vetropropusno, ali ima punu strukturu platna. Zimske jarbolske zastave se proizvode na rupičastrom mesch platnu koje je perforirano (rupičasto) pa samim tim ima veću propusnost vetra i namenjeno je za korišćenje u periodu jačih vetrova (jesenje i zimsko korišćenje).

Dorda zastave za jarbol je ključna za rok trajanje zastave

SWA TIM kao proizvođač svih vrsta zastava nudi kompletnu doradu jarbolskih zastave, izradu tunela za G nosač, postavljanje metalnih alkica ringlica, dupli šav i ojačavanje zastave, postavku karabinjera. Jarbolske zastave se postavljaju ispred firmi, amabasada, konzularnih predstavništava, amabasada, organizacija i važno je da dorada bude dobra i kvalitetna jer to daje estetsku vrednost zastave i u direktnoj vezi je sa očekivabnim vekom trajaja.

Rokovi izrade jarbolskih zastava (2 radna dana je standardan rok za standardne upite)

Radimo sve vrste jarbolskih zastava u svim veličinama i oblicima. Standardana izrada jarbolskih zastava traje 24-48h u zavisnosti od veličine i količine poručenih zastava.

Kako pravilno odrediti diemenziju zastave za jarbole (poštujući statiku i estetiku) ?

Dimenziju zastave: jarbolske zastave se rade obično u dimenzijama taklo da visina ide do polovine od ukupne visine jarbola (znači ako je jarbol visine 6 metara zastava se pravi do 3 metra visine) x širinina G nosača na koju se jarbolska zastava navlači – postavlja.

Kako produžiti vek trajanja zastava (prvailno rukovanje zastavaom značajno produžava vek trajanja)

Da bi produžili vek trajanja zastave važno je držati se proizvođačkih upustava koji upućuju na spuštanje zastava pri jačim udarima vetra (kada je utar vetra jači od 45 km/h kao i na upustava vezano za pranje i održavanje zastava (pranej se radi ručno ili na 30 do 40 stepeni uz izbegavanje agresivnih hemisjkih detrdženata i sredstava za izbeljivanje):

PRIKAZ NAČINA ZA KAČENJE ZASTAVA

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
Zastava Materijal Dorada/način kačenja Cena po komadu
120x300cm polyester 115gr. ili mesch po želji kupca 44 eur + pdv
130x400cm polyester 115gr. ili mesch po želji kupca 63 eur + pdv
150x500cm polyester 115gr. ili mesch po želji kupca 90 eur + pdv
Dodatni sadržaj

Fiberglas Jarboli – Vrhunsko Označavanje Vašeg Poslovnog Prostora

Visokokvalitetni Jarboli za Vaše Potrebe

Izaberite iz naše ponude fiberglas jarbola u beloj boji, sa visinama od 6, 8 i 10 metara. Naša ponuda omogućava jednostavno i efikasno obeležavanje prostora, idealno za poslovne objekte, prodajne centre i druge lokacije.

Otpornost na Vetar i Vremenske Uticaje

Konusnog oblika, naši jarboli su elastični, trpeći blago savijanje što ih čini izuzetno otpornim na udare vetra i druge atmosferske uticaje. Bez potrebe za farbanjem, ovi jarboli ne zahtevaju dodatno održavanje, čineći ih idealnim izborom za dugotrajno korišćenje.

Inovativne Karakteristike za Vašu Bezbednost

Opremljeni unutrašnjim mehanizmom i rotirajućom glavom, naši jarboli omogućavaju rotaciju zastave za 360 stepeni, čime produžavaju vek trajanja obećavajući dugotrajnu i jasno vidljivu promociju. Anker stopa sa šarkom olakšava postavljanje, dok bravica štiti zastavu od neovlašćenog spuštanja ili krađe.

Preofesionalana Instalacija za dugotrajnu upotrebu

Ugradnja jarbola je proces koji zahteva profesionalan pristup i može se obaviti na različitim površinama, od zemljanih do betonskih. Lakoća jarbola omogućava i montažu na vrhovima zgrada, pružajući svestranost u obeležavanju prostora uz prethodni statički proračun opterećenja na udare vetra i pripremu površine za ankerisanje.

Savet za Duže Trajanje Vaše Zastave

Napomena: ako je vetar jači od 45km/h, preporučujemo skidanje zastave sa jarbola kako biste produžili njen vek trajanja. Vaša bezbednost, ekonomska isplativost, dugotrajnost u eksploataciji i sigurnost su prioritet.
Kontaktirajte nas
We create your image ...