ZASTAVE ZEMALJA – PROIZVODNJA ZASTAVA U SVIM DIMENZIJAMA

Dimenzije: po upitu
Cena: od 15 eur/m2 +pdv

ZASTAVE ZEMALJA – PROIZVODNJA ZASTAVA U SVIM DIMENZIJAMA

Zastave zemalja sveta

standardne zastave se izrađuju na poliesteru od 115 gr, svečane satenske zastave se izrađuju na 200 gr satenskom materijalu, flag mesch perforirane na rupičastom materijlu. U zavisnosti od namene nudimo Vma mnaterijal koji je najadekvatniji Vašim zhatevima i u skladu sa očekivanjima.

Naše zastave su uv i vodotporne, boje su intezivne i postojane

zastave se u zavisnosti od namene za upotrebu izrađuju na najadakvatnijem materijalu. Zastave štampamo u skladu sa vazećom zakonskom regulativom u proporcijama, razmeri i boji koji je u skladu sa zakonima zemlje čiju zastavu radimo, osim ako klijnet ima drugačije zahteve koje naravno možemo ispuniti u dogovru sa naruičiocem posla.

SWA TIM se bavi proizvodnjom i prodajom svih vrsta zastava

U našoj arhivi koju svakodnevno ažuriramo i dopunjujemo se nalate zastave svih zemalja sveta u skladu sa trenutno važežim propisima. Pored aktuelnih zastava zemalja sveta posedujemo i veliki broj grafičkih priprema za istorijske zastave ili zastave zemalja koje više ne postoje na geografskoj mapi sveta

Zastave zemalja sveta

se izrađuju od poliesterskih materijala ili satena za spoljašnju i za unutrašnju dekoraciju prostora, a doradu raidmo prema zahtevu naručioca (ringlice, tunel za koplje, za stoni stalak, tunel za fasadni jarbol…). Rok izrade zastava zemalja je za standardne upite 48 h od potvrde porudžbine.
Vrsta materijala i cena standardnih dimenzija zastava. Za formate zastava koji nisu standardni ponuda se radi prema konkretnom upitu

KAKO SE ŠTAMPAJU I DORAĐUJU ZASTAVE

zastave se štampaju digitalno, na materijalima koji su namenjeni za spoljašnju i unutrašnju dekoraciju prostora, tehnologijom sublimatik štampe sa termofikascijom boje. Kompletnu doradu u vidu poruba, izrade tunela za koplje ili jarbol, nosače i držače zastava radimo u našoj proizvodnji čime smo u mogućnosti da pratimo ceo proces proizvodnje i samim tim garantujemo kvalitet finalnog proizvoda.

GRAFIČKA PRIPREMA ZASTAVA ZEMALJA

prilikom izrade zastava zemalja sveta potrebno je voditi o zakonskoj regulativi koja propisuje proporcije, boje zastava, zvanične državne grubove i način upotrebe zastava.U našoj bogatoj bazi imamo veliki broj gotovih rešenja koja su usklašena za pozitvnom zakonskom regulativom i rado Vam stojimo na raspolaganju za svaku vrstu konsultacija.

ROK IZRADE ZASTAVA ZEMALJA SVETA 24-48h

U zavisnosti od dimenzija i količine regularni rokovi za proizvodnju zastava zemalja je 2 radna dana od potvrde posla.

Izrada i prodaja zastava po odličnim cenama u najkračim rokovima proizvodnje

proizvodnja i prodaja svih vrsta zastava, kao što su zastave zemalja, reklamnih i kompanijskih zastava u najkraćim rokovima produkcije i najpovoljnijim cenama.

Proizvodimo zastave zemalja za sve namene i širok krug potencijalnih korisnika

Zastave za dekoraciju, scenografiju, konzularna predstavništva, ambasade, kompanije, državnu upravu.Izaberite materijal, dimenziju i vrstu dorade i stojimo Vma na raspolaganju da u najkraćem roku ispunimo sve Vaše zahteve.

Kupujte zastave direktno od proizvođača iz prve ruke !

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Cenovnik

CENE I TIPSKE DIMENZIJE ZASTAVA ZEMALJA

Zastava Materijal Dorada/način kačenja Cena po komadu
150x100cm polyester 115gr . po želji kupca 22,50 eur+pdv
200x130cm polyester 115gr . po želji kupca 39 eur+pdv
300x100cm polyester 115gr po želji kupca 45 eur+pdv
Galerija
Slični proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...