Zastave zemalja, proizvodnja i prodaja svih vrsta državnih zastava

Dimenzije: po upitu
Cena: od 15 eur/m2 + pdv

Zastave zemalja , proizvodnja zastava u svim dimenzijama i za sve vrste namena (spoljašnje i unutrašnje)

Zastave zemalja sveta su vaćan simbol svake države i mi pristupamo izradi svake zastave sa posebnom pažnjom
standardne zastave
se izrađuju na poliesteru od 115 gr, svečane satenske zastave se izrađuju na 200 gr satenskom materijalu, flag mesch perforirane na rupičastom materijlu. U zavisnosti od namene nudimo Vma mnaterijal koji je najadekvatniji Vašim zhatevima i u skladu sa očekivanjima.

Naše zastave su uv i vodotporne, boje su intezivne i postojane

zastave se u zavisnosti od namene za upotrebu izrađuju na najadakvatnijem materijalu. Zastave štampamo u skladu sa vazećom zakonskom regulativom u proporcijama, razmeri i boji koji je u skladu sa zakonima zemlje čiju zastavu radimo, osim ako klijnet ima drugačije zahteve koje naravno možemo ispuniti u dogovru sa naruičiocem posla.

SWA TIM se bavi proizvodnjom i prodajom svih vrsta zastava

U našoj arhivi koju svakodnevno ažuriramo i dopunjujemo se nalate zastave svih zemalja sveta u skladu sa trenutno važežim propisima. Pored aktuelnih zastava zemalja sveta posedujemo i veliki broj grafičkih priprema za istorijske zastave ili zastave zemalja koje više ne postoje na geografskoj mapi sveta

Zastave zemalja sveta

se izrađuju od poliesterskih materijala ili satena za spoljašnju i za unutrašnju dekoraciju prostora, a doradu raidmo prema zahtevu naručioca (ringlice, tunel za koplje, za stoni stalak, tunel za fasadni jarbol…). Rok izrade zastava zemalja je za standardne upite 48 h od potvrde porudžbine.
Vrsta materijala i cena standardnih dimenzija zastava. Za formate zastava koji nisu standardni ponuda se radi prema konkretnom upitu

Kako se štampaju i dorađuju zastave

zastave se štampaju digitalno, na materijalima koji su namenjeni za spoljašnju i unutrašnju dekoraciju prostora, tehnologijom sublimatik štampe sa termofikascijom boje. Kompletnu doradu u vidu poruba, izrade tunela za koplje ili jarbol, nosače i držače zastava radimo u našoj proizvodnji čime smo u mogućnosti da pratimo ceo proces proizvodnje i samim tim garantujemo kvalitet finalnog proizvoda.

Grafička priprema zastava zemalja mora biti u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima

prilikom izrade zastava zemalja sveta potrebno je voditi o zakonskoj regulativi koja propisuje proporcije, boje zastava, zvanične državne grubove i način upotrebe zastava.U našoj bogatoj bazi imamo veliki broj gotovih rešenja koja su usklašena za pozitvnom zakonskom regulativom i rado Vam stojimo na raspolaganju za svaku vrstu konsultacija.

Rok izrade zastava zemalja sveta 24- 48h

U zavisnosti od dimenzija i količine regularni rokovi za proizvodnju zastava zemalja je 2 radna dana od potvrde posla.

Izrada i prodaja zastava po odličnim cenama u najkračim rokovima proizvodnje

proizvodnja i prodaja svih vrsta zastava, kao što su zastave zemalja, reklamnih i kompanijskih zastava u najkraćim rokovima produkcije i najpovoljnijim cenama.

Proizvodimo zastave zemalja za sve namene i širok krug potencijalnih korisnika

Zastave za dekoraciju, scenografiju, konzularna predstavništva, ambasade, kompanije, državnu upravu. Izaberite materijal, dimenziju i vrstu dorade i stojimo Vam na raspolaganju da u najkraćem roku ispunimo sve Vaše zahteve.

Kupujte zastave direktno od proizvođača iz prve ruke !

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik

CENE I TIPSKE DIMENZIJE ZASTAVA ZEMALJA

Zastava Materijal Dorada/način kačenja Cena po komadu
150x100cm polyester 115gr . po želji kupca 22,50 eur+pdv
200x130cm polyester 115gr . po želji kupca 39 eur+pdv
300x100cm polyester 115gr po želji kupca 45 eur+pdv
Galerija
Dodatni sadržaj
Koliko ima zemalja u svetu?

Odgovor (ni)je jednostavan - 196 zemalja, ovo pitanje je duboko složeno i zavisi od perspektive posmatrača.

Prema UN-u, svet broji 193 države članice, ali postoje tri izuzetka: Sveta Stolica, poznata kao Vatikan, Kosovo i Država Palestina, koje nisu deo UN-a. Onda tu su i one 'nedefinisane' države poput Tajvana, kojeg UN ne priznaje kao nezavisnu državu zbog Narodne Republike Kine, ili Kukova ostrva i Niuea, koji su u slobodnoj saradnji s Novim Zelandom i imaju svoje posebne veze sa UN-om.

Kako se brojke rasprostiru širom planete, saznajemo da od 195 zemalja, 54 se nalaze u Africi, 48 u Aziji, 44 u Evropi, 33 u Latinskoj Americi i na Karibima, 14 u Okeaniji i 2 u Severnoj Americi. Ali ovde dolazimo do ključnog pitanja - šta definiše državu? Da li su Puerto Rico, Bermuda, Grenland, Zapadna Sahara, Severna Irska, Škotska, Vels i Engleska takođe deo ovog broja? Odgovori na ova pitanja vode nas dublje u intrigantni svet geografije, politike i društveno-ekonomske dinamike pa bi najsigurnije bilo da se držimo brojke 193 + 3.
Kontaktirajte nas
We create your image ...