Kartonska Tuba 

Kartonska Tuba
Kartonska-Tuba-Karton_sto_02_01
Kartonska-Tuba-Karton_sto_02_02
Dimenzije: prema rasklopu
Cena: 49 eur + pdv

Eko-Friendly Barski Stolovi u Obliku Tube – Idealna za Promocije

Ovi stolovi su dizajnirani ne samo da budu vizuelno privlačni, već i da podrže ekološku održivost i individualnost vašeg brenda. Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da vam pomognemo da vaša promocija postane događaj koji će se pamtiti!

Evo šta TUBA KARTONSKE STOLOVE čini posebnim :

Ekološki Ispravan Materijal: Izrađeni od visokokvalitetnog reciklabilnog kartona, naši stolovi su odgovoran izbor za životnu okolinu. Održivost i elegancija idu ruku pod ruku sa ovim ekološki osvešćenim proizvodom.

Personalizacija po Meri: kao štampari veoma dobro razumemo važnost brendiranja, stoga nudimo potpunu personalizaciju stolova. Bilo da se radi o bojama, logotipima ili specifičnim dizajnerskim elementima, mi ćemo osigurati da se Vaš brend istakne i izdvoji od konkurencije.

Idealno za Promotivne Događaje: Njihov jedinstveni dizajn u obliku tube čini ove stolove savršenim za barske postavke na promotivnim događajima, sajmovima, izložbama i korporativnim žurkama.

Fleksibilnost u Proizvodnji: Nudimo mogućnost izrade pojedinačnih komada ili malih serija, što vam omogućava da naručite tačno ono što vam je potrebno, bez nepotrebnih troškova ili viška.

Lakoća Montaže i Transporta: Naši stolovi su dizajnirani da budu laki za montažu i transport, što olakšava njihovo premještanje i postavljanje na različitim lokacijama.

Naši kartonski barski stolovi u obliku tube su idealno rješenje za svaku promociju koja zahteva stil, fleksibilnost i ekološku osvešćenost.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...