Kartonski sto za promocije

Kartonski sto za promocije
Kartonski-sto-za-promocije-Karton_sto_04_04
Kartonski-sto-za-promocije-Karton_sto_04_03
Kartonski-sto-za-promocije-Karton_sto_04_01
Kartonski-sto-za-promocije-karton_sto_04_02
Dimenzije: prema rasklopu
Cena: 110 eur + pdv

Kartonski Stolovi za Promocije – Eko-Friendly, Prilagođeni i Izdržljivi

Inovativni kartonski stolovi su idealno rešenje za sve vaše promotivne potrebe. Izrađeni od saćastog kartona, ovi stolovi su izuzetno lagani, a istovremeno dovoljno izdržljivi za sve vrste događaja. Prednosti ovih stolova uključuju:

Ekološki Osvešćeni: Naši stolovi su napravljeni od materijala koji je potpuno spreman za reciklažu, čineći ih savršenim izborom za one koji se zalažu za očuvanje životne sredine.

Bez Alata za Montažu: Jednostavnost montaže je ključna. Naši stolovi se sastavljaju bez ikakvog alata, što vam omogućava brzo i lako postavljanje.

Laki za Prenošenje: Zbog svoje lake konstrukcije, naši stolovi su idealni za događaje na različitim lokacijama. Lako ih je prenositi i postaviti.

Potpuna Personalizacija: Pružamo vam mogućnost da stolove prilagodite prema vašim specifičnim zahtevima. Bilo da je u pitanju štampa loga, boja ili neki drugi dizajn, mi ćemo osigurati da vaš stol savršeno odgovara vašem brendu.

Fleksibilnost u Količinama: Bez obzira da li vam je potreban jedan stol za manji događaj ili veća serija za opsežne promocije, mi smo tu da odgovorimo na vaše zahteve.

Kartonski stolovi su idealno rješenje za izložbe, sajmove, promotivne događaje

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...