KERAMIČKE ŠOLJE KAO REKLAMNI MATERIJAL ILI POSLOVNI POKLON (FOTO ŠOLJE, MAGIČNE ŠOLJE, SUBLI ŠOLJE)

Reklamne šolje sa štampom u službi pormo poklona

Kermička galanterija predstavlja veoma efektan pokolon i pogodan je za promociju svih vrsta delatnosti, u ponudi je i kartonsko pojedinačno pakovanje koje se može dodatno brendirati. Pogledajte selkciju modela iz naše ponude, svi modeli su pažljivo izabrani i pogodne su brendiranje i uštampavanje.

Keramičke i poreclanske šolje sa brendingom

Štampa se radi u punom koloru u dimenzijama koje u zavisnosti od šolje mogu biti u maksimalnim dimenzijama 21 x 9 cm *štampa od drške do drške solje. U ponudi imamo klasične sublimacione šolje i takozvane magične šolje. Magične šolje odlikuje specificnost da tek pri termo reakciji daju oštampanu fotografiju, što znači da šolja u dodiru sa topilm napitkom termo reaguje i pojavljuje se odštampani brending.

Promotivne šolje super cene i veliki izbor modela

Uvek dobar izbor reklamnih i promotivnih poklona predstavljaju promotivne šolje sa štampom logotipa i vizuala. Mi Vam nudimo pažljivo odabranu selekciju modela za sve ukuse, u velikom izboru boja i oblika. Izaberite šolju po Vašem ukusu i prezntujte Vaš brend na najbolji mogući način.

Promotivne šolje sa štampom – poslovni i lični pokloni koji nudi odličan odnos cena/kvalitet/vidljivost

Odličan izbor promotivnih artikala je deo naše stalne ponude, a reklamne šolje su odličan izbor kada je u pitanju poklon za klijenta, zaposlene, komitente… Izbrendirajte šolju na originalan način i privucite pažnju, dobra šolja je uvek dobar izbor kada je u pitanju prezentovanje Vašeg brenda ili kompanije.

Investicija u poslovni poklon sa svrhom je investicija u zadovljstvo zapolsenih i Vaših klijenata !

Kontaktirajte nas
We create your image ...