Keramičke šolje sa štampom u službi reklamnog materijala i poslovnih poklona za klijente i zaposlene

Reklamne šolje sa štampom u službi pormo poklona

Kermička galanterija predstavlja veoma efektan pokolon i pogodan je za promociju svih vrsta delatnosti, u ponudi je i kartonsko pojedinačno pakovanje koje se može dodatno brendirati. Pogledajte selkciju modela iz naše ponude, svi modeli su pažljivo izabrani i pogodne su brendiranje i uštampavanje.

Keramičke i poreclanske šolje sa brendingom

Štampa se radi u punom koloru u dimenzijama koje u zavisnosti od šolje mogu biti u maksimalnim dimenzijama 21 x 9 cm *štampa od drške do drške solje. U ponudi imamo klasične sublimacione šolje i takozvane magične šolje. Magične šolje odlikuje specificnost da tek pri termo reakciji daju oštampanu fotografiju, što znači da šolja u dodiru sa topilm napitkom termo reaguje i pojavljuje se odštampani brending.

Promotivne šolje super cene i veliki izbor modela

Uvek dobar izbor reklamnih i promotivnih poklona predstavljaju promotivne šolje sa štampom logotipa i vizuala. Mi Vam nudimo pažljivo odabranu selekciju modela za sve ukuse, u velikom izboru boja i oblika. Izaberite šolju po Vašem ukusu i prezntujte Vaš brend na najbolji mogući način.

Promotivne šolje sa štampom – poslovni i lični pokloni koji nudi odličan odnos cena/kvalitet/vidljivost

Odličan izbor promotivnih artikala je deo naše stalne ponude, a reklamne šolje su odličan izbor kada je u pitanju poklon za klijenta, zaposlene, komitente… Izbrendirajte šolju na originalan način i privucite pažnju, dobra šolja je uvek dobar izbor kada je u pitanju prezentovanje Vašeg brenda ili kompanije.

Investicija u poslovni poklon sa svrhom je investicija u zadovljstvo zapolsenih i Vaših klijenata !

Dodatni sadržaj

Štampa na Šoljama – Savršen Marketinški Potez

Štampa na šoljama predstavlja ne samo efikasan marketinški alat, već i izuzetno atraktivan poklon koji će ostaviti snažan utisak na poslovne partnere i dragocene osobe. Swa Tim stanparija Beograd vam pruža vrhunsku uslugu prilagođenu vašim željama i potrebama.

1. Vrhunski Kvalitet i Raznovrsnost Modela

Naša štamparija koristi najbolju opremu za štampanje na šoljama, garantujući vrhunski kvalitet. Logotip vaše firme, personalizovana poruka ili bilo koji drugi motiv dobijaju poseban izgled na šolji. U ponudi imamo šolje od vrhunske keramike, staklene šolje, metalne šoljke, kao i atraktivan moderan dizajn i retro šolje – sve na jednom mestu.

2. Poklon Pakovanja i Brza Štampa – Sve za Vašu Praktičnost

Swa Tim pruža kompletno iskustvo – od poklon pakovanja za šolje do brze štampe i vrhunskog servisa sa dugogodišnjim iskustvom. Svojom paletom proizvoda omogućavamo vam da izaberete idealan poklon ili marketinški materijal sa personalizacijom koja će se istaći.

3. Cena Prilagođena Vašim Potrebama

Cena šolja zavisi od količine koja vam je potrebna. Što je veći tiraž u pitanju, cena po komadu je manja, čineći štampu na šoljama ekonomičnim i pristupačnim rešenjem za svakog klijenta.

4. Reklamne Šolje – Vaš Brend Svuda Oko Nas

Reklamne šolje sa logom firme i personalizovanim printom ostaju među najpopularnijim artiklima u svetu reklamnog materijala. Postavite svoj brend u svakodnevicu ciljne grupe, čineći da vaš logotip postane neizostavni deo njihove rutine svakog dana.

Štampa na šoljama nije samo proces, već umetnost koja spaja funkcionalnost sa estetikom. Obratite se Swa Tim-u za vrhunski doživljaj i stvorite personalizovane šolje koje će ostaviti trajan utisak.
Kontaktirajte nas
We create your image ...