Široka ponuda reklamnih kesa prema zahtevu klijenta

Nudi širok izbor reklamnih kesav koje će zadovoljiti različite potrebe Vaše kompanije. U ponudi imamo gotove reklamne kese koje su dostupne odmah sa lagera, kao i mogućnost izrade kesa od papira i PVC materijala prema Vašim specifičnim zahtevima i grafičkoj pripremi za štampu.

Reklamne kese od papira u dimenzijama po želji klijenta

su izrađene tehnikom ofsetne štampe iz tabaka papira u dimenzijama i oblicima po želji klijenta. Ova vrsta kesa je izuzetno popularna zbog svoje ekološke prihvatljivosti i mogućnosti da se koriste više puta. Takođe, papirne reklamne kese su odličan način da Vaša kompanija ostavi utisak na klijente i poslovne partnere.

PVC kese sa štampom

najszastupljhenija kesa od vrsta reklamnih kesa iz naše široke ponude promotivnih kesa sa štampom. One se izrađuju sito tehnikom štampe na PVC materijalu, što im omogućava da budu vrlo trajne i da dugo zadrže kvalitetnu štampu. Ove kese su idealne za prodavnice, sajmove, poslovne poklone i druge promotivne aktivnosti.

Reklamni cegeri – ekološke kese

U našoj ponudi takođe imamo reklamne cegere, koji su odličan način da Vaši klijenti i poslovni partneri nose svoje kupovine, dok ujedno promovišu Vašu kompaniju. Takođe nudimo i ekološke kese, koje su izrađene od materijala koji su prijateljski prema životnoj sredini.

Swa TIM nudi kompletnu ponudu reklamnih kesa, torbi i cegera sa štampom

Uz našu kompletnu ponudu reklamnih i poromotivnih kesa, nudimo Vam i offset štampu i izradu papirnih reklamnih kesa sa štampom prema Vašim specifičnim zahtevima. Kontaktirajte nas da zajedno odaberemo najbolji odnos cena i kvaliteta reklamnih kesa za Vašu kompaniju.

Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...