Kliritni obeleživači brendova

kliritni-obelezivaci-brendova
kliritni-obelezivaci-brendova-3298
kliritni-obelezivaci-brendova-3297
kliritni-obelezivaci-brendova-3295
kliritni-obelezivaci-brendova-3296
Dimenzije: 18 x 9 x 2 cm
Cena: 15,50 € + pdv

Kliritni obeleživači brendova

kliritni marekri sa štampom na kliritu debljine 20 mm su idealan izbor za dekoraciju izloga, prodajnih polica i izložbenih modela. Ovi obeleživači predstavljaju vrhunski način da istaknete vaš brend i privučete pažnju kupaca.

Klirtni markeri za dekoraciju

Klirit, takođe poznat kao akril ili pleksiglas, je izuzetno proziran materijal visokog kvaliteta. Obeleživači napravljeni od klirita debljine 20 mm su veoma čvrsti i otporni, što ih čini dugotrajnim i pogodnim za spoljašnju upotrebu.

Štampani kliritni marker za prezentaciju brenda na mestu prodaje

Štampa na kliritu omogućava da prenesete svoj logotip, dizajn ili poruku na jasan i vidljiv način. Možete odabrati različite boje, fontove i grafike koje će istaći vaš brend na najbolji mogući način.

Pleksiglas obeleživači mogu biti prilagođeni potrebama u pogledu veličine i oblika

Kliritni obeleživači su jednostavni za postavljanje i mogu se koristiti na različitim mestima kao dekorativni elementi. Mogu se postaviti na izloge prodavnica, police sa proizvodima ili izložbene modele kako bi se naglasila vaša ponuda i privukla pažnja prolaznika. Ovi obeleživači mogu biti prilagođeni vašim potrebama u pogledu veličine i oblika.

Kako se radi štampa na akrilnom markeru za dekoraciju prodajnog mesta ili izložbene police?

direktna UV štampa na proividnom kliritu od 20 mm debljine sa zadnje strane pa je dodatno zatvoreno kliritnom belim ili crnim 3mm čime se dobija impresivni reklamni marker .

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...