KLIRITNI ŠATORČIĆI- KLIRITNI DRŽAČI CENA – OZNAKE ZA GOVORNIKE, OZNAKA REZERVISANO

OZNAKE ZA STOLOVE OD KLIRITA

Kliritni šatorčići kako se popularno zove ovaj proizvod je univerzalni proizvod za više različitih namena i koristi se kao oznaka za učesnike konferencija, medijatore, obeležavanje govornika ili delegacija na pres konferencijama…

OZNAKA ,,REZERVACIJA,, ZA UGOSTITELJSKE OBJEKTE

Ovi reklamni proizvodi maju široku primenu u ugostiteljskim objektima za označavanje stolova i rezervacija, a uz štampani logotip firme ili brenda služi i kao dobar artikal za prenošenje reklamne poruke. Šatorasti oblik po kojem je dobio žargonski naziv ovom proizvodu obezbeđuje stabilnost i dvostrani prostor za komunikaciju.

DIMENZIJE KLIRITNIH ŠATORČIĆA

Mi radimo šatorčiće od klirita u standardnim dimenzijama ili u diemenzijama i obliku po zahtevu klijenata, brendiramo ih direktnom digitalnom štampom ili pravimo žljeb za uvlačenje papirne štampane komunikacije.Kliritni šatorčići ustandardnim dimenzijama 12.5 X 7 cm sa direktnom štampom ili gravurom.

KAKO SE PRAVE KLIRITNE OZNAKE ZA STOLOVE

kliritni šatorčići se prave od klirita 3 mm sa savijanjem na pola i poliranim ivicama.

ŠTAMPA NA KLIRITNIM OZNAKAMA

kliritne oznake se štampaju tehnikom direktne digitalne štampe na površinu kliritne oznake ili tehnikom katovane folije koja se lepi na površinu kliritne oznake.

ROK ZA IZRADU STALAKA ZA STOLOVE

standardni rokovi za izradu stonih kliritnih oznaka su 2-3 radna dana od potvrde posla u zavisnosti od tiraža i tehničkih zahteva naručioca.

Kliritni šatorčići dimenzije 12.5 X 7 sa direktnom štampom ili gravuromcm

Cenovnik Kliritni šatorčići
Proizvod Količina Cena
Kliritni šatorčići 3mm 1-10 4,50 €/kom
Kliritni šatorčići 3mm 50 4,00 €/kom
Kliritni šatorčići 3mm 150 3,80 €/kom
Kliritni šatorčići 3mm 200 3,45 €/kom
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...